Horoszkóp 2019. július 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Érdemes lenne a mai napot a családtagokkal, rokonokkal tölteni, akikkel olyan beszélgetésre kerülhet sor, amely balzsamot jelent a lelkednek. Ha egy mód van rá, akkor a politika ne kerüljön terítékre, mert ebből baj lehet…

 

Bika:

Kedvez az idő a nagyobb takarításnak, lomtalanításnak, minden ingatlannal kapcsolatos ügyön áldás van most. A mai napon mindennél fontosabb a kommunikáció. Fejezd ki magad világosan!

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a mai napon nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért egy régi dolog végére is pontot tehetsz. Közlekedés vagy parkolás során őrült helyzet jöhet létre.

 

Rák:

Olyan mondatok hangozhatnak el a mai napon, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy olyan valamire jöhetsz rá, amitől másként láthatod a világot is, és benne természetesen a saját helyedet.

 

Oroszlán:

Minden esély meg lesz arra, hogy egy bonyolult ügyben végre valahára világosan láss, aminek hatására nagyon jó döntést hozhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor konfliktusra van kilátás.

 

Szűz:

Előfordulhat, hogy a mai napon nem a kedved szerint történnek a dolgok. Az is lehet, hogy olyan dolgokat hallasz, amik megsebeznek. Egy kapcsolatnak vége szakadhat…

 

Mérleg:

Történhet ma valami, amitől az életedben néhány dolog másként alakulhat, mint ahogyan azt korábban tervezted. Az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akinek a mondatai boldoggá tehetnek.

 

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel tölts a mai napon több időt, és tegyél a kedvére! Ha a szinglik táborához tartozol, olyan valakit sodorhat az utadba az élet, akiért harcolni kell.

 

Nyilas:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon lógatnád a lábad, és csak azt tennéd, amihez kedvet érzel. Ha valamiért dolgoznod kéne, ne vidd túlzásba a munkát! Pénzkiadó automata használata során bosszankodhatsz.

 

Bak:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amivel talán nem értesz egyet. De az is lehet, hogy olyan valaki kerül a környezetedbe, akinek a mondandója miatt kinyílhat a bicska a zsebedben.

 

Vízöntő:

Előfordulhat, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod a mai napon, amihez kevesebb kedvet érzel, de az is lehet, hogy valakinek a mondandója miatt feszülnek meg az idegeid. Mivel feledékenyebb vagy, vásárolni listával menj!

 

Halak:

Úszhatsz a boldogságban attól, amit ma hallasz. Lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki teljesítheti majd’ minden kívánságodat. Jól tennéd, ha a hobbidra több időt szánnál.