Horoszkóp 2019. július 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy a mai napon nem fogsz dolgozni, így aztán igazán nyugodtnak mondható a hétvégéd, amikor feltöltheted energiaraktáraidat. Ha rokonokkal tervezel közös programot, akkor minden a legnagyobb rendben lesz.

 

Bika:

Az a legjobb, ha most egész nap lógatod a lábad. Erővel és energiával töltekezhetsz, így aztán a későbbiekben képes leszel olyan tevékenységekre is, amelyektől eddig talán tartottál. Utazásra fantasztikus a nap.

 

Ikrek:

Minden irányból záporozni fognak rád az információk és neked nagyon jól oda kell figyelned a rejtett finomságokra, hogy kihalld mindazt, ami a sorok között megbújik. Ha szülő vagy, gyermekeddel közös program mindkettőtöknek jót tesz.

 

Rák:

Fokozott szellemi energiák és aktivitás lehet rád jellemző ma. Ha tisztában vagy a saját nézeteiddel, akkor képes lehetsz érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni nekik. Csak azt ne felejtsd el, hogy néha fékezned kellene a tempót, és meghallgatni másokat.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy végeláthatatlan eszmecserékkel telik majd ez a nap. Az lenne a legjobb, ha te inkább a hallgatóság szerepét játszanád el. Ha ez sikerül, sokat fogsz tanulni az elhangzottakból. Értéktárgyaidra vigyázz, mert meglophatnak!

 

Szűz:

A kompromisszumkeresés lenne a mai napon a legfőbb dolgod. Ha nem így teszel, akkor olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt a bizonytalanság érzése uralkodik el rajtad a saját jövődet illetően. Ha tanulmányokat folytatsz, jó eredményt érhetsz el.

 

Mérleg:

Energiaszinted ma valahol a fellegekben járhat. Talán arra kellene használnod ezt a napot, hogy végleg felszámold az elmaradásaidat. Nagyobb vásárlást ma bonyolítsd, illetve a ház körüli teendőket is most érdemes napirendre tűzni.

 

Skorpió:

Energiaszinted a mai napon a magasban van, ennek hatására könnyebben megbirkózhatsz szinte mindennel. Egy élmény hatására fontolóra veheted az életmódváltást is. Valaki bizalmas dolgokat oszthat meg veled…

 

Nyilas:

Kapcsolataid kellemesen alakulhatnak, különösen a nőkkel vagy az idősebb személyekkel, egy barátság azonban valószínűleg nem állja ki a próbát. Ha egészségügyi problémád van, akkor ne húzd-halaszd az orvoshoz fordulást!

 

Bak:

Az érzelmek a mai napon jobban előtérbe kerülhetnek és ez esélyt ad arra, hogy jobban megértsd, mi és miért történik veled. Ha valaki tartozik neked, akkor a mai napon kellene a visszafizetést szorgalmazni, mert később csak ellenállásba ütközhetsz.

 

Vízöntő:

Belsőleg és külsőleg is harmonikus állapotba kerülhetsz és ez az élet különböző területein éreztetni fogja a hatásait. Különösen a kapcsolataid lehetnek kiegyensúlyozottak, nyugodtak, kellemesek. Váratlanul pénz állhat a házhoz.

 

Halak:

A szokásosnál könnyebben felül tudsz kerekedni a problémákon. Tisztázhatsz egy olyan helyzetet is, amely talán már jó ideje húzódik, és amitől olykor nehezebben jött álom a szemedre. Baráttal kellemesen töltheted az idődet.