Horoszkóp 2019. július 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Az elégtétel jóleső érzése lehet úrrá rajtad. Olyan valaki jöhet be a te utcádba, aki korábban talán megbántott, netán megalázott. De az is lehet, hogy olyan élmények érnek a mai napon, amelyek boldoggá tesznek.

 

Bika:

Nagyon fontos, hogy – történjen bármi –, megpróbálj uralkodni az érzéseiden, mert hatalmába keríthet az irigység, a féltékenység, és ettől olyan dologra ragadtathatod magad, amit később nagyon megbánhatsz.

 

Ikrek:

Előfordulhat, hogy egy probléma megoldása miatt fordulhatsz az ezotéria irányába. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki nagy hatást gyakorol rád, és aki miatt talán még a világnézeted is változik egy kicsit.

 

Rák:

Megeshet, hogy a munkahelyeden „glória ragyoghat a fejed fölött”. Ha állásváltoztatáson gondolkodsz, akkor rövidesen olyan helyzet jöhet létre, amely miatt irigyeid száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag.

 

Oroszlán:

Valakinek az érzéketlensége előtt döbbenten állhatsz. Ha egy mód van rá, akkor ne mondj véleményt, ne kritizálj, mert ennek olyan következményei lehetnek, amelyek negatívan hathatnak rád.

 

Szűz:

Pontosan érzed, hogy nem annyira a tudás, a tehetség, a szorgalom számít, hanem a kapcsolatok. Mivel ezzel tisztában vagy, ezért keresheted olyan valakinek a társaságát, aki tolhatja a szekeredet…

 

Mérleg:

Hajlamossá válhatsz a füllentésre, de az is lehet, hogy az, amit mondasz vagy teszel, a kegyes hazugság kategóriájába esik. Izgalmas találkozásban is részed lehet…

 

Skorpió:

A mai napon olyan dolog juthat a tudomásodra, amitől hirtelen hatalmába keríthet a szorongás. Ne aggódj, a dolgok nem úgy alakulnak, hogy neked ebből károd származna.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy akivel korábban nagyon jó kapcsolatot ápoltál, és talán barátnak is gondoltál, most eltávolodtok egymástól. Nincs értelme a kapcsolatot erőltetni, ennek az ismeretségnek sajnos lejárt az ideje.

 

Bak:

Többször gondolhatsz egy olyan személyre, akivel korábban jó viszonyban voltál. Olyan esemény történhet, hogy az illető hiánya most jobban fájhat. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben, ha nem akarod te megmondani, hogy mi és hogyan történjen, akkor nem lesz okod panaszra. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának.

 

Halak:

Izgalmasan alakulhat ez a nap, amikor a kedvesed vagy a gyermeked miatt úszhatsz a boldogságban. De az is lehet, hogy aki iránt titkon mélyen érzel, olyan dolgot tesz, amitől boldognak érzed majd magad.