Horoszkóp 2019. július 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Még az is lehet, hogy a lelked csordultig lesz szerelemmel. Talán magadhoz tudnád ölelni az egész világot. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak.

 

Bika:

Örömödben fülig érhet a szád, mert olyan mondatok hangozhatnak el…! Szinte zene a füleidnek. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki miatt a jókedved fokozódhat. Utazás során viszont kellemetlenség várható.

 

Ikrek:

Minden esély meg lehet arra, hogy olyan valakivel hozzon össze a sors, aki nagy hatást gyakorol rád. De az is lehet, hogy most találhatod meg a gyógyírt egy egészségügyi problémádra. Vásárlás során légy körültekintőbb!

 

Rák:

A mai napon ügyelj jobban a stílusodra, mert előfordulhat, hogy észre sem veszed, és olyan valakit haragíthatsz magadra, akit nagyon nem kellene. Ha utazol, akkor nagyon jól érezheted magad.

 

Oroszlán:

Olyan esemény történhet, ami kifejezetten boldoggá tesz. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akivel be tudjátok fejezni a másik mondatát. A megérzéseid tökéletesen működnek, hallgass rájuk!

 

Szűz:

Összességében jól érezheted magadat a bőrödben a mai napon. Ha szülő vagy, minden idegszáladdal a gyermekedre kellene koncentrálnod. Előfordulhat, hogy olyan valakivel találkozol, aki elgondolkodtathat a saját életedről.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amitől úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Érdemes a nagyobb vásárlásokat is most bonyolítani. Amihez a nevedet adod, sikeres lesz.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy valaki a hátad mögött keveri a kártyát, ezért légy résen, tartsd nyitva a szemedet és a füledet, így megtudhatod, hogy mi az, ami tégedet is érint. Baráttal főként számodra fontos dologról beszélhetsz.

 

Nyilas:

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor több dolog történhet a kedved szerint. Ha most vagy szabadságon, akkor olyan események történhetnek, amelyekkel feltöltheted lelki és testi energiaraktáraidat.

 

Bak:

Ha most vagy a közeli napokban kívánod összekötni az életedet a kedveseddel, akkor erre kiváló ez az időpont. De arra is jó, hogy remekül tudd képviselni a saját érdekeidet, és a dolgok úgy alakuljanak, ahogy szeretnéd.

 

Vízöntő:

Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ez lehet a mai nap jelmondata. De neked most körültekintőbbnek kellene lenned, mert ha hibázol, annak komolyabb következményei lehetnek. Találkozás miatt izgatottá válhatsz.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy valakinek életében olyan dolgok történhetnek, amelyek a te életedre is hatással lesznek. Megeshet, hogy a szerelmes érzések miatt most olyan dolgok sem bántanak, amiket amúgy magadra vennél.