Horoszkóp 2019. július 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amiből most lehet annyi, amennyire szükséged lenne. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ne engedd, hogy a társad olyan dolgokba szóljon bele, amikhez te jobban értesz.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy a mai napon szorongóbbá válsz. Olyan hír is eljuthat a füledbe, ami még képlékeny, és a dolgok később másként alakulhatnak, mint ahogy most látszik. Ezért ne vegyél semmire mérget!

 

Ikrek:

Minden idegszáladdal az egészségedre kellene koncentrálni a mai napon. Még akkor is, ha egyébként majd kicsattansz az életerőtől. Ha párkapcsolatban élsz, akkor lehet, hogy a társad keresheti a kedvedet…

 

Rák:

Most lenne érdemes szabadságra menni, mert gondtalanul tölthetnéd az idődet. Kedvez az idő minden ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának is. Lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki befolyással lesz rád.

 

Oroszlán:

A figyelem középpontjába kerülhetsz a mai napon, miközben az is megeshet, hogy olyan valakit sodor utadba az élet, aki nagy hatást gyakorolhat rád. Talán még egy régi dolgot is felrúghatsz miatta…

 

Szűz:

Olyan hír juthat el a füledbe, amitől az elégedettség járhatja át minden porcikádat. Örömmel konstatálhatod, hogy a jegenyefák valóban nem nőnek az égig. Boldog lehetsz, hogy neked lett igazad…

 

Mérleg:

Érdemes a mai napon nagyobb vásárlást bonyolítani, mert nagyon jó áron juthatsz olyan dolgokhoz, amelyekre szükséged lehet. A megérzéseid tökéletesen működhetnek, ezért hallgass rájuk!

 

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan dolgot mondhat, amitől könny csilloghat a szemedben. Olyan hír is a füledbe juthat, amiről úgy gondolhatod, azonnal tovább kell adnod…

 

Nyilas:

Összességében a dolgok jól alakulhatnak, ezért végre nyugalom költözhet az otthonodba. Ha most vagy szabadságon, akkor jól érezheted magad, és energiaraktáraidat is feltöltheted. Nagyobb vásárlás bonyolítására is jó a nap.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy a párkapcsolatodban alakulhatnak úgy a dolgok, hogy képzeletben a föld felett lebegsz néhány méterrel. Érdemes a családdal közös programot csinálni.

 

Vízöntő:

Vannak a környezetedben olyanok, akik provokálhatnak, de lényeges, hogy megőrizd a hidegvéredet, mert így kerülhetsz el egy nagyon nemkívánatos helyzetet. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden gyomorforgató esemény történik. Fontos, hogy a véleményednek most ne adj hangot, mert csak olyan helyzet alakulhat ki, amilyet nagyon nem szeretnél.