Horoszkóp 2019. július 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Talán a Hold állásának is köze van ahhoz, hogy a hangulatod ingadozó a mai napon. Megeshet, hogy úgy érzed, nem vagy alkalmas egy olyan dologra, ami számodra nagyon fontos. Beszélj a kétségeidről egy baráttal vagy rokonnal!

 

Bika:

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod. Olyan dolgot is el tudsz végezni, amelyet talán már egy ideje halogatsz. Találkozhatsz egy olyan személlyel is, akivel kölcsönösen nagy hatást gyakoroltok egymásra.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a csodálkozástól elakadhat a szavad, mert valami a tudomásodra jut, amire nem számítottál. Érdemes valahova elutazni, ahol nemcsak jól érezheted magad, de hosszabb távra fel is töltődhetsz.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy kiderül: nélkülözhetetlen vagy. A munkahelyeden talán „glória ragyog majd a fejed fölött”. Ha most kívánsz állást változtatni, vagy a meglévőt átalakítani, akkor lépj a tettek mezejére!

 

Oroszlán:

Összességében jól alakulhat a mai napod, amikor jórészt azt teheted, amihez kedved van. A szerelmi kapcsolatokban olyan dolog történhet, amitől rosszabb kedve lehet. Ha valami bánt, ne tartasd magadban!

 

Szűz:

Rólad általánosságban elmondható, hogy türelmes vagy, ám a mai napon olyan esemény történhet, ami kihoz a sodrodból. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, számolj tízig, és csak utána szólalj meg!

 

Mérleg:

Izgalmasan alakulhat a mai napod. Megeshet, hogy olyan találkozásra kerül sor, ami nagy hatást gyakorol rád. Az is előfordulhat, hogy valaki miatt duplán fáradhatsz…

 

Skorpió:

Ha most vagy szabadságon, akkor ki tudod használni a nap minden pillanatát. Ha mesteremberre lenne szükséged, akkor most kellene körülnézni, mert jól dolgozó, lelkiismeretes, és megfizethető szakira találhatsz.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy akivel korábban kiástad a csatabárdot, azzal most elsimíthatjátok a problémát. Olyan pletyka juthat a tudomásodra, amelynek minden szava igaz. Ennek tudatában cselekedj!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyasmi történik, amiből nagyon sokat tanulhatsz. Ugyan te a józan eszedre szoktál hallgatni, de most tegyél úgy, ahogy a megérzéseid diktálják, hogy elkerülj egy nehéz helyzetet.

 

Vízöntő:

Ha éppen a szabadságodat töltöd, akkor nagyon jól érezheted magad. Csak lógasd a lábad, és olyan dolgokat tegyél, amikhez kedvet érzel. Rokon viselkedése előtt értetlenül állhatsz, de nem érdemes most őt győzködni.

 

Halak:

Megeshet, hogy csalódottnak érzed magad egy olyan személy viselkedése miatt, akiről azt hitted, jóban vagytok, szeretitek egymást. Ha szülő vagy, a gyermekeddel számodra és számára is fontos dologról beszélhettek.