Horoszkóp 2019. július 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon a munkára, megélhetésre koncentrálnál, mert az életnek ezen a területén történhetnek számodra fontos dolgok. Még az is lehet, hogy a felettesedre nagyon jó hatást gyakorolsz.

 

Bika:

Kiváló az idő az utazásra, mert minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a gondviselés, aki tolhatja a szekeredet.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy korszakalkotó ötletek pattannak ki a fejedből. Ezeket azért kellene papírra vetni, mert minden esély meg van rá, hogy különben elfelejtsd őket. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Rák:

Olyan valaki juthat többször eszedbe, akivel elsősorban miattad szakadhatott meg a kapcsolat. De az is megeshet, hogy olyan valaki hiányzik, aki korábban fontosabb szerepet játszott az életedben.

 

Oroszlán:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor össze kell szedned magad, és jó teljesítményt kell nyújtani. Ha változtatni szeretnél a munkádon, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy a felettesednél előállj az ötleteiddel.

 

Szűz:

Vannak, akiket akkor csak szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Szedd össze magad, koncentrálj a feladataidra, és csak annyit beszélj, amennyit nagyon muszáj! Balesetveszélyes ez a nap, légy óvatos és körültekintő!

 

Mérleg:

Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Valaki, akivel szorosabb kapcsolatban voltál, többször eszedbe juthat, mert most mintha szenvednél a hiányától…

 

Skorpió:

A dolgok a mai napon másként alakulhatnak, mint ahogyan azt tervezted, de ne csüggedj most emiatt! Előfordulhat, hogy a környezetedben olyan dolog történik, amitől elgondolkodhatsz azon, milyen jó dolgod van.

 

Nyilas:

Érdemes a mai napon hivatalos ügyeket intézni. Ha pénzintézetben van dolgod, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert csak így tudsz végére járni a dolgoknak. Rokon miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben.

 

Bak:

Nem könnyű veled az élet. Általában nem jellemző rád a hangulatingadozás, de a mai napon mégis érzékenyebb lehetsz, és ez előtt a környezetedben többen értetlenül állhatnak. Nagyobb vásárlást most érdemes bonyolítani.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy közeli ismerős vagy hozzátartozó miatt fogsz izgulni. Az is megeshet, hogy olyan pletyka jut a füledbe, ami felvillanyoz, mert jó fényt vet rád.

 

Halak:

A kapcsolatoknak a mai napon nagy hasznát veheted. Az is lehet, hogy olyan mondatok hangzanak el, amelyek miatt kifejezetten feldobottá válasz. A szerelem ege vakítóan kék lehet.