Horoszkóp 2019. július 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Talán a Hold állásának számlájára írható, hogy a kedélyállapotod változékony lehet. Egyik pillanatban még fantasztikusan érzed magad, míg a másik pillanatban kissé lehangoltnak. Valakinek szüksége van a nyugtató szavaidra.

 

Bika:

Előfordulhat, hogy olyan összeg üti a markodat, amire nem számítottál. De az is megeshet, hogy valaki ajándékkal lep meg, és ez boldoggá tesz. Nagyobb vásárlást érdemes a mai napon bonyolítani.

 

Ikrek:

Bátran ragaszkodj ahhoz, amit tervbe vettél, mert a sors támogatását élvezheted. A mai napon hallatlanul nagy sikereket érhetsz el az életnek akár több területén is. Ha párkapcsolatban élsz, figyelj jobban a társadra!

 

Rák:

Varázslatos lehet a mai nap, mert több dologban érhetsz el sikert, amire már jó ideje vágyakozol. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt felesleges aggódni, mert megvan a magához való esze.

 

Oroszlán:

Vannak olyan barátaid vagy jó ismerőseid, akikkel a kapcsolatod a mai napon kiegyensúlyozott lehet. Illetve olyan témáról beszélgethettek, amelyek elsősorban téged érdekelnek. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra.

 

Szűz:

Kiváló a mai nap a tervezgetésre. Olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyek miatt az életet kicsit könnyebbnek érezheted. Ha pénzről van szó, számíts rá, több lesz a bevételed, mint a kiadásod.

 

Mérleg:

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha betegséggel bajlódsz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Kedvez a nap banki, biztosítási ügyek intézésének is.

 

Skorpió:

Olyan események történhetnek, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Baráti kapcsolatban is olyasmi eshet meg, amitől szorosabbá válhat a kapcsolatotok.

 

Nyilas:

Az életed több területén változások történhetnek, és ezek befolyással lehetnek a hétköznapjaidra. Aggodalomra semmi okod, mert összességében minden jól sül majd el, csak egy kicsit várni kell a pozitív eredményre.

 

Bak:

Varázslatos pillanatokat élhetsz át ezen a napon: a szerelem ege vakítóan kék lehet. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt akár örömmámorban is úszhatsz. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak!

 

Vízöntő:

Ma érdemes hosszú távra tervezni, ugyanis amit most elhatározol, azt véghez is tudod vinni. Olyan valaki is jelentkezhet a mai napon, akivel nagyon szívesen kommunikálsz, mert jókedved lesz a társaságában.

 

Halak:

Otthon több dolog alakulhat úgy, ahogyan elképzelted. Ha bármit szeretnél elérni a családtagjaidnál, akkor a mai napon add elő a kívánságodat, mert most sokkal nyitottabbak, mint máskor.