Horoszkóp 2019. július 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon egymást érhetik a váratlan események, de ne ijedj meg tőlük! Az is lehet, hogy olyasmi hangzik majd el, ami teljesen ledöbbent, de nem biztos, hogy negatív értelemben.

 

Bika:

Figyelmednek fókuszában a mai napon elsősorban a pénz állhat. Lehet, hogy anyagi jellegű tervet fogsz készíteni, amihez a későbbiekben nehezebben tudsz majd alkalmazkodni. Tölts több időt a szabad levegőn!

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy korszakalkotó ötletek pattannak ki a fejedből. De az is megtörténhet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyed.

 

Rák:

Ha olyan társkapcsolati problémáid vannak, amikről eddig nem akartál tudomást venni, többé nem dughatod a homokba a fejed. Ma olyan szituáció alakulhat ki, amelynek hatására szembesülsz a gondokkal.

 

Oroszlán:

Pompás hangulatban lehetsz most, és olyan dolgok is megeshetnek veled, amikről eddig úgy gondoltad, csak másokkal történhet meg. Egy váratlan találkozás miatt boldognak érezheted magad.

 

Szűz:

A mai napon hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezhetsz, és ezt hatékonyan fel is tudod használni. Az lenne a legjobb, ha mindent egyedül végeznél, mert a többiek most könnyen az idegeidre mehetnek.

 

Mérleg:

A mai nap legfontosabb feladata: helyes mederbe terelni a felfokozott energiákat. Ha nem így teszel, könnyen kialakulhat valamilyen megbetegedés. Ha dolgoznod kell, vegyél vissza a tempóból!

 

Skorpió:

Annyi fizikai erő feszülhet a mai napon benned, hogy alig tudsz nyugton maradni, ezért fontos, hogy szánj egy kis időt testmozgásra, amitől kiegyensúlyozott lehetsz.

 

Nyilas:

Árulkodó lehet, ahogyan a különböző helyzetekre reagálsz. Nemcsak azt tükrözi, hányadán állsz önmagaddal, hanem azt is, hányadán nem. Ne vigyél ma túlzásba semmit!

 

Bak:

Energiaszinted a mai napon magasabb, ez az oka annak, hogy rengeteg munkát el tudsz végezni. Különösen akkor, ha valamilyen fizikai tevékenységről vagy csapatmunkáról van szó.

 

Vízöntő:

Ma kiválóan tudsz együttműködni másokkal. Lehetőséged nyílik arra, hogy irányító, vezető szerephez juss. A környezetedben szinte mindenki azt teszi, amit mondasz. Nagyobb vásárlást ma érdemes bonyolítani.

 

Halak:

A legjobban úgy tudod kihasználni ezt a napot, ha egyedül dolgozol, illetve több időt szánsz a hobbit űzésére, mert ennek hatására feltöltheted az energiaraktáraidat. Művészi élményben is részed lehet, ami feldob.