Horoszkóp 2019. július 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Többen vannak, akik annyira irigyek rád, hogy meg tudnának fojtani egy kanál vízben, ami abból a szempontból jó hír, hogy jelzi a sikerességed. Próbálj ne törődni velük, inkább élvezd ki a munkád gyümölcsét!

 

Bika:

Kolléga viselkedése miatt lehetsz ma idegesebb. Ha szabadságon vagy, akkor viszont több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Éld meg ezeket a pillanatokat, hogy a későbbiekben töltekezhess belőlük.

 

Ikrek:

A társad kissé szőrszálhasogató magatartása nehezítheti a mai napot, de az is lehet, hogy veled történik olyan esemény, aminek hatására borúsabbá válhat a hangulatod. Ha utazol, fantasztikus élményben lehet részed.

 

Rák:

Érdemes lenne selejtezést tartani a ruháid között. Ne sajnáld azokat a darabokat, amelyeket már nem tudsz felvenni, inkább adományozd el őket! Így segítesz is valakin és szemetet sem termelsz.

 

Oroszlán:

Ha tanulmányokat folytatsz, akkor a mai napon olyan sikereket érhetsz el, amik nagyon büszkévé tesznek. Pénzügyek terén viszont óvatosabbnak kell lenned, mert egy tévedés nagyon sokba kerülhet…

 

Szűz:

A mai napon olyan dolgok történhetnek, amelyek hatására jobban megértheted önmagadat, és rájöhetsz arra, hogy mit is akarsz az élettől. Felismerheted azt is, hogyan viheted többre másokkal együttműködve.

 

Mérleg:

Agytekervényeid a mai napon az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Lehet, hogy olyan dolgok juthatnak eszedbe, amelyek segítségével még a pénzügyeidre is jó hatást gyakorolhatsz.

 

Skorpió:

Ne félj attól, hogy mit mondanak, vagy mit gondolnak rólad mások! Tedd a dolgod, ahogy helyesnek véled, meglesz érte a jutalmad. Kollégával légy kedvesebb, mert szükséged lesz a támogatására.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy felettes váltásra kerül sor a munkahelyeden, ami nagyban érintheti a te megélhetésedet is. Mivel sérülésveszélyes a nap, ezért nagyon fontos, hogy óvatos legyél, és mindenhova indulj kicsit korábban.

 

Bak:

Fékezned kellene magad a mai napon, és arra kellene törekedned, hogy mindenkivel félreérthetetlen formában közöld a gondolataidat. Ha valaki azt kéri, hogy légy vele őszinte, akkor gondolj a tapintatosságra!

 

Vízöntő:

Ha képes vagy az önkritikára, akkor most megtudhatod, mit is gondolnak rólad a környezetedben élők. Hajlamossá válhatsz az ingerlékeny magatartásra, és ez is oka annak, hogy harcias személyeket vonzol magadhoz.

 

Halak:

Ha egészségügyi gondod támad, akkor mielőbb keress fel egy orvost!   Érdemes lenne hosszabb-rövidebb szabadságra menni, hogy teljesen feltölthesd az energiaraktáraidat.