Horoszkóp 2019. július 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Valakinek az irigységét nem érted, és azt sem gondoltad volna korábban, hogy egyszer majd így viszonyul hozzád az illető. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ne most kérj tanácsot a párodtól, mert úgysem fog tetszeni az, amit mond.

 

Bika:

Hajlamos lehetsz ma másokra erőltetni magadat, aminek a hatására olyan helyzet alakulhat ki, amitől a vérnyomásod az egekbe szökhet. Kolléga is az idegeidre mehet, míg egy másik kolléga kedvessége elvarázsolhat.

 

Ikrek:

Olyan esemény történhet, amitől örömödben a „föld felett lebeghetsz néhány méterrel”. Az lenne a legjobb, ha egyelőre senkivel nem osztanád meg az örömhírt, mert könnyen csalódás érhet egy nem várt reakció kapcsán.

 

Rák:

Lehet, hogy ma csenget a postás, és olyasmit hoz, amitől nem leszel boldog. Szedd össze magad, és tegyél meg mindent, hogy gyorsan túllendülj ezen a helyzeten! Egy döbbenetes hír is eljuthat a füledbe ezen a napon.

 

Oroszlán:

Olyan témákról alakulhat ki vita, amelyek nem is annyira lényegesek. De az is lehet, hogy olyan valakivel kerülhetsz szembe, aki a te gondolkodásodat próbálja kényszerpályára állítani. Pénzügyek terén idegesítő helyzet jöhet létre.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy a mai napon a felszín alatt akarsz kutakodni, ami olyan tárgyak tanulmányozására sarkallhat, mint a pszichológia, okkultizmus, asztrológia és ehhez hasonlók. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van a támogatásodra.

 

Mérleg:

Amennyiben a mai napon egyetlen témára vagy gondolatra összpontosítod a figyelmedet, olyan mögöttes tartalmakra bukkanhatsz, amelyek segítik az önismeretedet is. És erre most nagy szükséged is van.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a mai napon valaki céltáblájává válhatsz. Állj készenlétben és csak olyasmibe bocsátkozz, amiben tényleg érdekelt vagy. Baráttal légy kedves és megértő!

 

Nyilas:

Itt az ideje, hogy leáss az esetleges társkapcsolati problémák gyökeréig. Ne finomkodj, légy őszinte! Készülj fel arra is, hogy a mai napon valaki hatalmi harcba akar belerángatni, amitől távol kell tartani magad.

 

Bak:

Olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, aki jó kedvre derít. Értékelni fogod a humorát, és olyan dolog is elhangozhat, amelynek a későbbiekben nagy hasznát veheted. Ha őszinte véleményt kérnek tőled, fogalmazz diplomatikusan!

 

Vízöntő:

A mai napon, ha lehetséges, akkor ne hozz fontos döntést, és ne is kötelezd el magad sem írásban, sem szóban, mert amit most helyesnek találsz, arról a későbbiekben éppen az ellenkezője bizonyosodhat be. Ha szülő vagy, figyelj a csemetédre!

 

Halak:

A mai nap nem a kommunikáció napja, mert zavaros félreértések keletkezhetnek. Éppen ezért maradj őszinte és egyenes, amennyire csak lehetséges! Olyan valaki is felbukkanhat, aki miatt az idegeid megfeszülhetnek.