Horoszkóp 2019. július 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Nem lehet okod a panaszra ma, mert több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet. Légy türelmes!

 

Bika:

Még az is lehet, hogy egy kolléga miatt vagy végtelenül feszült. Szedd össze magad, próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert így könnyebben túljutsz a nehézségeken. Az egészségedre ügyelj jobban!

 

Ikrek:

A szerelmi kapcsolatokban a kedvesed elfogadhatatlannak tarthat egy helyzetet. Ha nem akarsz feszültséget, netán veszekedést, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni hozzá. Új munkalehetőség ütheti fel a fejét a láthatáron.

 

Rák:

Ma úgy érezheted, a legjobb az lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Az ezotéria úgy tartja, hogy a rokonainkat mi magunk választjuk még lélekállapotban, mert dolgunk van velük. Alkalmazkodásra fel!

 

Oroszlán:

Most elsősorban magánéleti dolgok foglalkoztathatnak. Ha orvosi vizsgálaton kell részt venned, akkor ne stresszelj előre! Előfordulhat, hogy a mai napon meghibásodik valami, de ezen sem érdemes bosszankodni.

 

Szűz:

A mai napon központi témád lehet a pénz: nemcsak a megkeresése, hanem megtartása vagy költése is. Előfordulhat, hogy kapsz egy értesítést, amitől megfeszülhetnek az idegeid. Hivatalos ügy intézésére jó a nap.

 

Mérleg:

Lehetséges, hogy meg kell védened a saját igazadat ma. A munkában olyan helyzet jöhet létre, amiben többen támadhatnak, és talán segítséget is kell kérned, hogy meg tudd oldani a jelentkező problémát.

 

Skorpió:

Bírságveszélyes a mai nap, amikor – mint mindig – minden szabályt be kell tartani.  Olyan valakivel beszélgethetsz, akinek a hatására megváltozhat egy fontos dologról a véleményed.

 

Nyilas:

Ha szülő vagy, a gyermekednek most nehezebb lesz elmagyarázni egy olyan dolgot, amiről úgy gondolod, hogy fontos a jövőjét illetően. Légy vele türelmes, és akkor sikerül mindaz, amit vele kapcsolatban szeretnél.

 

Bak:

A mai napon általad értékesnek tartott dolgokkal foglalkozhatsz, ami nem csak jókedvűvé tehet, hanem az energiaraktáraidat is feltölti. Ha nagyobb vásárlásra készülsz, akkor azt érdemes lenne most bonyolítani.

 

Vízöntő:

Úgy tűnik, hogy Fortuna istenasszony kíséri minden lépésedet, a szerencséd miatt a környezetedben többeket hatalmába keríthet a sárga irigység. Ne vegyél mérget arra, hogy egy ma elhangzó ajánlat az, aminek tűnik!

 

Halak:

A mai nap jó arra, hogy belevesd magad a munkába. A felettesed is nyitottabb, mint máskor, ezért ha bármilyen problémád van, akkor ezt most add elő! Egy megdöbbentő hír miatt könny szökhet a szemedbe.