Horoszkóp 2019. július 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon kellene előhozakodni a kényes témákkal, ugyanis nincs olyan dolog, amit ne tudnál megbeszélni, vagy amiben ne tudnál elérni jó eredményt. Egy találkozás meglepően jól sikerül, ami felvillanyoz.

 

Bika:

A munkában, megélhetésben a kedved szerint alakulhatnak ma a dolgok. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy megtedd az első lépéseket. Kiváló az idő külföldi utazásra.

 

Ikrek:

A szerelem ege vakítóan kék lesz, boldognak és elégedettnek érezheted magad az érzelmi életedben történő változások miatt. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt is fülig érhet a szád.

 

Rák:

Kiváló a mai nap fontosabb megbeszélésekre, különösen, ha a jövő a fő téma. Remekül képviselheted ma a saját érdekeidet, és úgy tudsz bánni a szavakkal, hogy még jobban jössz ki egy beszélgetésből, mint elsőre gondoltad.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy összehoz a sors egy olyan személlyel, akivel el tudnád képzelni az életedet. A meglévő kapcsolatokban olyan esemény történhet, amelynek hatására újabb, erős szálakkal kötődtök majd egymáshoz.

 

Szűz:

A mai napon olyan kiadásra kerülhet sor, ami nagyon megéri. Rokonnal elsősorban az ő számára fontos dolgok kerülhetnek terítékre. A véleményedet ne rejtsd véka alá – hálás lesz minden tanácsodért.

 

Mérleg:

Energiaszinted ma valahol a fellegekben járhat. Talán arra kellene használnod ezt a napot, hogy végleg felszámold az elmaradásaidat. Nagyobb vásárlást ma bonyolítsd, illetve a ház körüli teendőket is most érdemes napirendre tűzni.

 

Skorpió:

Szíved minden vágya a mai napon a szépség és a harmónia. Kedvedet lelheted nemcsak művészeti alkotásokban, hanem például az otthonod csinosításában is. Szinte mindenki iránt meleg, baráti érzéseket táplálhatsz, és az is lehet, hogy új szerelmi kapcsolat alakul ki.

 

Nyilas:

Szeretetre, békességre, megértésre vágyakozhat. Amennyiben a hétvége valamelyik napján a vendéglátó szerepébe bújsz, akkor fontos, hogy minőségi alapanyagokból állítsd elő a menüt, amelyek beszerzésére kiváló ez a nap.

 

Bak:

A mai napon hihetetlen energiákkal rendelkezhetsz, és azt hatékonyan használhatod a kreatív önkifejezésre. A legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz, mert a többiek könnyen az idegeidre mehetnek, és őrült helyzet alakulhat ki. Új feladat végzésére is jó a nap.

 

Vízöntő:

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy új feladatot oldj meg, különösen, ha az valamilyen fizikai aktivitással is együtt jár. Ma rendkívül energikus vagy, ennek hatására úgy érezheted, valamit tenned kell, különben felrobbansz. Beteg hozzátartozóval törődj többet!

 

Halak:

Ha nem tudod helyes mederbe terelni az energiáidat, akkor azok könnyen betegség vagy baleset formájában törhetnek utat maguknak. Érdemes lenne a ház körül tevékenykedni, és szortírozni a holmijaid között.