Horoszkóp 2019. július 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon mindenkivel nagyon könnyen és gyorsan egy hullámhosszra kerülhetsz, még az esetleges nézetletéréseket is elsimíthatod, amitől te is boldog leszel. A kedvesednek mondd el, hogy mit érzel iránta!

 

Bika:

Ezen a napon kifejezetten nagy összhangban lehetsz a környezeteddel. Művészi élményben is részed lehet a mai napon, de most érdemes kirándulni vagy csak szimplán a természetben tölteni az időt.

 

Ikrek:

Kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy kifejtsd a véleményedet, előadd az elképzeléseidet – még azokat is, amiket eddig nem mertél megemlíteni. Film vagy színházi előadás feldobottá tehet.

 

Rák:

Ha probléma merülne fel a mai napon bármivel kapcsolatban, nem kell aggódnod. Könnyedén veszel minden akadályt, és emiatt minden okod meg lehet az örömre. Másoknak is a segítségére lehetsz emiatt ma.

 

Oroszlán:

Önbizalmad és fizikai energiád a maximumon lehet, úgy érezheted, mintha az egész világot egy kézzel meg tudnád ragadni. Ha gyermekek vannak ma a közvetlen környeztedben, feltöltik energiaraktáraidat.

 

Szűz:

Ingerlékennyé válhatsz és a legapróbb dolgok is kihozhatnak a sodrodból, pláne ha kellemetlenkedő alakokkal kerülsz össze. Ha étteremben falatozol, nem biztos, hogy minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd…

 

Mérleg:

A magadba fojtott düh vagy ellenségeskedés balesetveszélyessé teheti a napot, illetve mivel lobbanékony viselkedésre ösztönözet, azzal veszhetsz össze, akivel nagyon nem kellene. Figyelj jobban magadra!

 

Skorpió:

Óvatosnak kellene lenned a mai napon, nemcsak közlekedés során, hanem a kommunikációban is. Egyik pillanatról a másikra jöhet létre őrjítő helyzet, amikor olyan dolgot mondhatsz, amivel megbánthatsz valakit.

 

Nyilas:

Arra kellene törekedned, hogy mindenkivel félreérthetetlen formában közöld a gondolataidat. Baráttal ne légy nyersen őszinte, mert ezt most képtelen elviselni, és hosszú időre megbántódhat.

 

Bak:

A mai napon kellő előrelátással tudsz tervezni, érdemes az utószezonra gondolni, ha nyaralásról van szó. Másokkal légy türelmesebb, mert ez rád is jó hatással lesz, és a szervezkedés is egyszerűbben fog menni.

 

Vízöntő:

Olyan esemény történhet, amelynek hatására jobban megértheted önmagadat. Felismerheted, hogy akkor viheted a legtöbbre, ha együttműködsz másokkal. Mindenfajta kommunikáció vagy találkozás jól sikerülhet.

 

Halak:

Mindenféle üzleti tranzakció – vásárlás vagy eladás – jól sikerülhet ma. Elméd tiszta, a gondolkodásod pozitív, így aztán könnyedén bevonzhatod mindazt, amit szeretnél. Optimizmusod határtalan, ezért többen szeretnének a közeledben lenni.