Horoszkóp 2019. július 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy a párkapcsolatodban fantasztikus pillanatokat élsz át. Előfordulhat, hogy a társad nagyra értékel valamit, amit érte tettél, és ezért romantikus percek várnak rátok.

 

Bika:

Lehet, hogy a mai napon megszáll téged az ihlet. Olyan gondolataid lehetnek, amik miatt más színben látod a világot, és természetesen benne a saját helyedet. Kulturális esemény fantasztikus lesz, sokáig töltekezhetsz belőle.

 

Ikrek:

Realitásérzéked meglehetősen hiányos, így aztán olyan dolgokat képzelhetsz, amelyeknek semmi köze nincs a valósághoz. Fontos pénzügyi döntést jobb, ha későbbre halasztasz, mert így elkerülheted a veszteséget.

 

Rák:

Kreativitásod a mai napon szárnyakat kaphat. A szépségre és a harmóniára is sokkal fogékonyabb lehetsz, mint máskor. Éppen ezért kiváló a mai nap lakásod csinosítására, rendrakásra.

 

Oroszlán:

A mai napon romantikus hangulatba kerülhetsz, és a szeretteiddel is egy hullámhosszon leszel. Ráhangolódsz a többiekre, miközben te magad is kiélvezed az együtt töltött perceket.

 

Szűz:

Arra lehetsz figyelmes, hogy még mindig egy helyben toporogva álmodozol, ami nem biztos, hogy most baj. Csinálj valamit, ami a lelki energiaraktáraidat feltöltheti! Ha pénzről van szó, vita alakulhat ki.

 

Mérleg:

Ma kifejezetten boldognak érezheted magad. Kedvez a mai nap arra, hogy a rokonaiddal töltsd az időd nagy részét, akikkel olyan élményekben lehet részetek, amikre sokáig emlékezni fogtok.

 

Skorpió:

A mai napon felkerülhet a szemedre a rózsaszín szemüveg. Hajlamossá válhatsz a mértéktelenségre is, főleg, ha evésről vagy ivásról van szó. Baráti kapcsolat a következő időben rendkívül fontossá válhat.

 

Nyilas:

Vannak olyan ismeretségeid, amelyek most fantasztikusnak tűnnek, de a későbbiekben kiderülhet, hogy tévedtél. Emiatt is próbálj meg józanul gondolkodni és viselkedni.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy szerelembe esel, de az illető nem viszonozza az érzéseidet. Ha munkáról van szó, akkor valaki a hátad mögött áskálódik, amit nem szabad annyiban hagynod. Légy vele őszinte, és állj ki magadért!

 

Vízöntő:

Érzelmeid megerősödhetnek, elmélyülhetnek, felfokozódhatnak. Valakinek az önzetlensége kellemes meglepetésként érhet. Ha külföldre utazol, remekül érezheted magad, és olcsón vásárolhatsz.

 

Halak:

Boldognak és elégedettnek érezheted magad. Kiváló ez a nap ingatlanügylet bonyolítására. A rokonokkal való időtöltés feltöltheti energiaraktáraidat, egy nagy séta a szabadban szintén jó hatással lehet a hangulatodra.