Horoszkóp 2019. július 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Az lenne az igazi, ha a mai napon élveznéd az otthonod melegét, meghittségét, és kerülnéd az olyan helyeket, ahol tömegek fordulnak meg. A hivatalos rendezvényeken minden másként alakulhat, mint ahogyan azt gondolod.

 

Bika:

Alkalmas a mai nap arra, hogy kifejezésre juttasd a törekvéseidet. Mindenféle cirkusz nélkül el tudod érni mindazt, amit akarsz. Kiváló a mai nap arra is, hogy csak olyan dolgokat tegyél meg, amelyekhez kedvet érzel. Hívj fel egy régi barátot!

 

Ikrek:

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, éghet a kezed alatt a munka. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ne zárkózz el attól, amit a társad szeretne! Kiváló a mai nap az őszinte beszélgetésre és a tabu témák boncolgatására is.

 

Rák:

Te is érezheted a mai napon, hogy változtatásokra lenne szükség. Úgy tűnik, semmi sem folytatódhat a régi kerékvágásban. Beszélj a téged foglalkoztató dolgokról egy régi baráttal, aki jól ismer, mert bölcs tanácsot kaphatsz tőle.

 

Oroszlán:

Egy kapcsolat mélységei tárulhatnak fel előtted, és ennek hatására képes leszel olyan változtatásokra, amelyekről korábban talán úgy gondoltad, soha nem fognak menni. A tudomásodra juthat valami, ami jót tesz az önbizalmadnak.

 

Szűz:

Ha egy mód van rá, akkor ma töltsd szórakozással a napot. Ne menj bele komolyabb vitákba, mert most olyan valakivel rúghatod össze a port, akivel nagyon nem kéne.  Olyasmire bukkanhatsz most, amitől boldog lehetsz.

 

Mérleg:

Hasznos lenne a mai napon önvizsgálatot tartani, mert nagyon fontos dolgokra jöhetnél rá az életeddel kapcsolatban. Hallgass most a megérzéseidre! Közlekedés során őrült helyzet alakulhat ki, figyelj rá, hogy ne gyere ki a sodrodból!

 

Skorpió:

A szokásosnál többet foglalkozhatsz pénzügyi kérdésekkel, főleg a közös elszámolású pénzek állhatnak figyelmed fókuszában. Valami túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen. Ne menj bele olyasmibe, amiből könnyedén jön a pénz!

 

Nyilas:

Olyan események történhetnek, amely hatására közelebb kerülhetsz a saját érzelmeidhez, és jobban foglalkoztathatnak éned mélyebb rétegei. Ez azért van rendben, mert olyan konstellációk alakulhatnak ki, amelyek lehetővé teszik az eredményes önvizsgálatot.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy nem evilági témák foglalkoztatnak. Például a halál utáni élet kérdései is jobban érdekelhetnek, mint máskor. A kérdéseidre olyan választ kaphatsz, amelyek miatt a biztonságérzeted erősödhet. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak.

 

Vízöntő:

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy olyasvalamibe fogj, amiből a későbbiekben nagyobb hasznod lesz. Bírságveszélyes ez a mai nap, ezért tartsd be a szabályokat, ellenkező esetben kiadásra számíthatsz.

 

Halak:

Szellemileg fáradhatatlan lehetsz. Olyan tevékenység végzésére nyílhat lehetőség, amelyet nagyon szívesen csinálsz, kiterjesztheted a látókörödet és fejlesztheted önmagad. Az exedről olyasmit hallhatsz, ami összeszorítja a szívedet.