Horoszkóp 2019. július 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Jelentős szellemi energiákkal rendelkezel a mai napon, ennek köszönhetően jól ki tudod fejezni a gondolataidat, illetve a rábeszélőkéd annyira jó, hogy még a homokot is el tudnád adni a sivatagban. Baleset- és sérülésveszélyes a nap, vigyázz magadra!

 

Bika:

Pénzügyek tekintetében a helyzet magaslatán állsz, ez lehet az oka annak, hogy bármihez nyúlsz, az szinte arannyá válik. A környezetedben van egy olyan személy, aki az idegeidre mehet. Próbáld meg visszafogni magad, mert új ellenségre tehetsz szert.

 

Ikrek:

A mai napon különösen a karok és a lábak vannak kitéve sérülésveszélynek. Nagyon óvatosnak kell lenned, mert ha belül haragossá válsz, könnyen agresszívvá válhatsz, ami nem tesz jót.

 

Rák:

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezel a mai napon, és kihívásként fogadsz bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő feladatot. A sikered titka az erős önbizalmadban rejlik, amivel mindenkire jó hatást gyakorolsz.

 

Oroszlán:

Figyelj oda minden olyan tárgyra, amivel megégetheted vagy megvághatod magad. Ha van testvéred, akkor miatta tele lehet a lelked aggodalommal, és fogalmad sincs, hogy mit csinálj. A problémádat ne csak baráttal beszéld meg, hanem vele is!

 

Szűz:

Ingerlékennyé válhatsz, és a legapróbb dolgok is kihozhatnak a sodrodból. Jót tenne egy kis önvizsgálat: vajon az, ami kibillent téged ma a megszokott állapotból, egy régebbi, elfojtott emlék lenne?

 

Mérleg:

Az ellenségeskedés balesetveszéllyel járhat, mert lobbanékony viselkedésre hajlamosít. Figyelj jobban oda és legyél nagyon óvatos, különösen utazás vagy vezetés közben. Kerüld a veszélyes eszközöket, a dühös embereket!

 

Skorpió:

Ha nem vagy szerelmes, a mai napon Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Olyan találkozásban is részed lehet, amely jó hatást gyakorolhat a jövődre. Baráti kapcsolatért most neked kell többet tenned. Ha szülő vagy, csemetéddel légy sokkal következetesebb!

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel, aki egykor sokat jelentett neked, fontos szerepet játszott az életedben. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek hatással lesznek a te megélhetésedre is, ezért koncentrálj, és ne hibázz!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy a felettesed magatartása miatt bizonytalanná válsz, és megkérdezed magadtól, valóban a megfelelő helyen vagy-e. Ha a közelmúltban változtattál állást, akkor most felmerülhet a lehetősége annak, hogy továbbállj.

 

Vízöntő:

Külföldi utazás tervezgetésére kiváló ez a nap, viszont ha utazol, akkor az összes létező biztosítást kösd meg, és vigyél magaddal jól felszerelt gyógyszeres ládikát is! Titkos ellenség manipulációjára fel kell készülnöd!

 

Halak:

A pénzedre, az értéktárgyaidra jobban kellene vigyáznod, mert a mai napon ilyen jellegű veszteség érhet. A baráti kapcsolataid közül néhány nem állja ki a mostanában zajló próbatételeket. Ne hullass senkiért könnyet, nem érdemlik meg!