Horoszkóp 2019. július 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Előfordulhat, hogy a közéleti témák miatt lesz ma konfliktusod, még úgy is, hogy egyértelmű: nem éri meg az összeveszés. Az is lehet, hogy valakinek a rámenős viselkedése húzza ki a gyufát, és olyan stílusban osztod ki őt, hogy nem ismersz majd magadra.

 

Bika:

Fokozott magabiztosságod és energikusságod miatt ma igen sokra viheted, szinte bármit elérhetsz, amit akarsz. Ragadd csak bátran magadhoz a kezdeményezést! Még az is lehet, hogy valaki kikéri és meg is fogadja a tanácsodat.

 

Ikrek:

Már csak az hiányzik, hogy komolyabb vitába bonyolódj! Ha valakivel mégis szócsatázol, előfordulhat, hogy a későbbiekben még a kapcsolatotok is megszakad. Ha szerelemről van szó, ne legyél túlságosan rámenős!

 

Rák:

Remek a mai nap arra, hogy a kedveseddel tölts minőségi időt, főleg, hogy a közös élmények hatására szorosabbá válhat a kapcsolatotok. A kulturális kikapcsolódás is jó választás most, mert minden értelemben feltölt.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy rokonokkal, közeli hozzátartozókkal boldog pillanatokat éltek át. Amennyiben szülő vagy, engedj a gyermeked kérésének, ha pedig hibázik, ne büntesd érte őt!

 

Szűz:

Meglehet, hogy minden gondolatod a munka és a megélhetés körül forog. Elbizonytalanító helyzet alakulhat ki, ezért érdemes körülnézni a munkaerőpiacon, és elvállalni egy másodállást. Így nem érhet váratlanul, ha a jelenlegi hely fizetésképtelenné válik.

 

Mérleg:

Ma talán még a szemétből is aranyat tudsz varázsolni. Sokan csodálnak ezért, sőt irigyeid is akadnak, mivel jól állsz anyagilag. Már csak a magánéletednek kellene olyan irányba változni, ahogy azt te szeretnéd.

 

Skorpió:

Varázslatos lehet ez a nap, örömödben szinte magadhoz tudnád ölelni az egész világot. Ezen az érzésen az sem tud változtatni, ha a füledbe jut egy olyan információ, ami semmiképp sem nevezhető vidámnak.

 

Nyilas:

Úgy tűnik, a mottód most az, hogy az újdonságot hajszolni kell, pedig ez nem igaz. Ha pénzről van szó, különösen légy körültekintő! A munkahelyeden kreatív leszel, új ötleteid támadhatnak.

 

Bak:

Váratlan fordulatokban bővelkedhet a mai nap. Lesznek olyan események, amelyeknek örülsz, és előfordulhatnak bosszantó események is. A párkapcsolatokban minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd.

 

Vízöntő:

A most kezdődő kapcsolat valószínűleg különös, ám rövid életű lesz. Ebben a viszonyban azonban megkaphatod mindazt, amire már jó ideje vágyakozol. Kedvez a mai nap a nagyobb vásárlások lebonyolításának.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a mai napon megszáll az ihlet. Előfordulhat, hogy művészi élményben lesz részed, ami feltölti szellemi és lelki energiaraktáraidat. Maradj mértékletes, ha falatozásról, italozásról van szó!