Horoszkóp 2019. július 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A figyelem középpontjában állhatsz ma, amikor boldog, boldogtalan a környezetedben akar tartózkodni. A mai napon olyan helyzet alakulhat ki, amikor sajnos a kegyes hazugságot célszerű választanod.

 

Bika:

Romantikus hangulatban lehetsz a mai napon, aminek hatására olyan dolgot is el tudsz fogadni, amit korábban nem. A partnerednél most mindent elérhetsz, amit csak akarsz, érdemes a tettek mezejére lépni.

 

Ikrek:

A munkában, megélhetésben nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd, ezért nem kellene most a felettesednek semmit sem előadni, mert nem nyitott az ötleteidre. Ha utazol vagy tanulmányokat folytatsz, sok minden alakul a kedved szerint.

 

Rák:

Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor boldog pillanatokat élhettek át a mai napon. Még olyan dolog is elhangozhat, ami nagyon fontos neked… A pénzedre most jobban vigyázz!

 

Oroszlán:

A mai nap kiváló arra, hogy hosszú távú terveket készíts. Sőt, álmodozásra is jó, mert amire most gondolsz – lehet bármilyen merész dolog –, az nem is olyan sokára megvalósulhat. Rokonnal a kapcsolatod sokkal szorosabbá válhat.

 

Szűz:

Ha hivatalos ügyeket kéne elintézned, ez a nap remek erre, ne halogasd hát tovább, amit nem muszáj! Amihez most a nevedet adod, az később hallatlanul sikeres lehet, egy váratlan találkozás viszont kínosan alakulhat.

 

Mérleg:

Egyik pillanatról a másikra jöhet létre feszült helyzet. Ha meg tudod őrizni a hidegvéredet, akkor minden rendben lesz. Baráttal szemben légy elnézőbb! Talán nehéz helyzetben van, és valószínűleg számít a támogatásodra.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy új dolgokkal kezdesz el foglalkozni. Olyan helyzet jöhet létre ma, ami vegyes érzéseket kelt benned: hol félsz, hol pedig alig várod a változást, ami mindenképpen be fog következni.

 

Nyilas:

Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek először talán megijesztenek. Aztán rájöhetsz arra, hogy ezek ismeretében hogyan változtathatsz az életeden. Ha szülő vagy, csemetéddel nem lesz könnyű, a siker a következetes magatartásban rejlik.

 

Bak:

Jó hangulatban lehetsz a mai napon, hiszen több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Sőt, az is lehet, hogy valaki megdicsér, ami nagyon jól eshet. Kiváló a mai nap eddig tabuként kezelt témák megvitatására.

 

Vízöntő:

Ha szülő vagy, akkor olyan témák kerülhetnek napirendre, amelyek a gyermeked jövőjével kapcsolatosak. Ha párkapcsolatban élsz, felütheti fejét a féltékenység. Próbálj meg teljesen egyértelműen viselkedni, hogy elkerüld a cirkuszt.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a felettesednek problémái vannak, amitől a kedélyállapota igencsak hullámzó, és ez téged is idegesíthet. Szedd össze magad, és tarts vele szemben legalább hét lépés távolságot! Barát sokat segíthet.