Horoszkóp 2019. június 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A szerelem ege vakítóan kék lehet, ha pedig szingli vagy, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A meglévő viszonyokban olyan átalakulásra van kilátás, amelynek hatására a kapcsolat még szorosabbá válhat. Utazás fantasztikus lesz.

 

Bika:

Ma aztán tényleg szervező-tervező kedvedben lehetsz, és fantasztikus eredményt érhetsz el. Persze csak akkor, ha nem akarod a többiek életét fenekestől felforgatni. Ha párkapcsolatban élsz, ma jobb lenne, ha dicsérnéd a társadat.

 

Ikrek:

Ma nem lesz határtalan az energiád, de annyid mindenképpen lesz, amennyi az elvégzendő feladatokra való koncentráláshoz szükséges. Ha párkapcsolatodban nem volt minden fenékig tejfel, akkor a dolgok ma változhatnak…

 

Rák:

Ha nekifogsz és megcsinálod mindazt, amit egyébként is meg kell tenned, akkor sokkal jobb lesz a kedved és elégedettebb is lehetsz. Nincs szükség nagy ajándékra, elég egy kis apróság, amivel jelzed, hogy gondolsz a kedvesedre.

 

Oroszlán:

Elméd ma rendezetten működik, jól tudod összpontosítani a figyelmedet. Összefogott és óvatos lehetsz most, amikor villámgyorsan el tudsz igazodni a részletek kusza hálójában. Értékeld a kedvesed igyekezetét, dicsérd meg őt!

 

Szűz:

Minden olyan feladat vagy tanulmány szempontjából kedvező ez a nap, ahol koncentrált figyelemre és arra van szükség, hogy meglásd az apró részleteket.  Átgondolhatnád például, hogyan tovább az életedben.

 

Mérleg:

A mai az egyike azon napoknak, amikor a legszívesebben meglógnál a munka elől, de sajnos most neked kell helyt állnod otthon is. Ne aggódj, később viszonozza a családod azt, amit ma értük teszel.

 

Skorpió:

Feszültté válhatsz mindenfajta korlátozás kapcsán, ezért valószínűleg nem lesz zökkenőmentes egy hatalmi pozícióban lévő emberrel a kapcsolatod. Ha megpróbálod az ő szemével látni a világot, nyugis napod lehet…

 

Nyilas:

Mindenki maga teremti meg a maga valóságát. Saját választásaink vagy elképzeléseink lehetnek a valódi korlátaink. Gondold át a helyzetedet, az életedet, és tedd fel magadnak a kérdést: tényleg igaz, amit gondolsz?

 

Bak:

Újra és újra ellenőrizned kellene a veled szemben támasztott követelményekről alkotott előítéleteidet. Ha mindehhez türelem társul, akkor képes leszel elfogulatlanul szemlélni a világot, és abban a saját helyedet.

 

Vízöntő:

Ha nem hagyod, hogy bármi kizökkentsen a megszokott kerékvágásból, akkor olyan eredményt érhetsz el, ami büszkévé tehet. Külföldi utazás emlékei ma élénken élhetnek benned – ezt érdemes megosztanod másokkal.

 

Halak:

Ma olyasmit kéne csinálnod, ami eltér a megszokottól, viszont nagyon élvezed, mert így töltődhetsz fel a legjobban. Ha párkapcsolatban élsz, a társad lehozhatja neked a csillagokat az égről.