Horoszkóp 2019. június 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A baráti kapcsolatoknak igen nagy hasznát veheted ma, különösen akkor, ha éppen munkát keresel. Ma kellene előhozakodni olyan dolgokkal, amelyek régebb óta foglalkoztatnak.

 

Bika:

A munkában, megélhetésben úgy alakulhatnak a dolgok, hogy elégedettséget érezhetsz. Lehet, hogy egy korábbi problémára most születik megoldás. Minden külfölddel kapcsolatos dolgon áldás van.

 

Ikrek:

A régi párkapcsolatokban a társad magatartása változhat, ami azt jelentheti, hogy a viszonyotok szorosabbá válhat. Végre egy problémás ügy végére is pont kerülhet, amitől megkönnyebbülsz.

 

Rák:

A mai napon fegyelmezetten, szervezett módon végezheted a munkádat, könnyen képes leszel a részletekre is koncentrálni. Ezzel nélkülözhetetlenné teheted magad a munkahelyeden, és magadra vonhatod fontos személyek figyelmét is.

 

Oroszlán:

Minden erődre és energiádra szükséged lehet a mai napon. Fontos feladatot kell elvégezned, és ha ez sikerül, akkor a figyelem középpontjába kerülhetsz, és elismeréseket zsebelhetsz be.

 

Szűz:

Sikeres lehetsz, ha munkáról, megélhetésről van szó. Még az is lehet, hogy amibe korábban nagyobb energiát fektettél, annak most érik majd be a gyümölcse. Kollégával egymást támogathatjátok.

 

Mérleg:

Ámor nyila most a szíved közepébe fúródhat, de az is lehet, hogy felbukkan valaki a múltadból, akitől hevesebben verhet a szíved. A régi szerelmi kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek…

 

Skorpió:

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Olyan dolgokra mondhatsz igent, amik hosszú távon növelhetik a bankszámládon az összeget. Rokonra nagyobb figyelmet kellene fordítanod.

 

Nyilas:

Kedvez a mai nap a nagyobb horderejű ügyek intézésének, valamint a megbeszéléseknek, a szerződések kötésének, mert amihez a nevedet adod, az sikeres lesz. A közlekedés terén őrjítő helyzet kialakulására készülhetsz.

 

Bak:

Anyagiakkal kapcsolatos ügyeket ma kifejezetten érdemes bonyolítanod, de nem kell mindent nagydobra verni, mert minél kevesebben tudnak arról, hogy mit tervezel, annál kisebb lesz később az irigyeid száma.

 

Vízöntő:

A baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben. Még az is lehet, hogy az ismerőseid között van egy olyan személy, akinek a támogatásával érhetsz el nem mindennapinak nevezhető eredményt.

 

Halak:

A munkahelyeden nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Az is lehet, hogy a felettesed nehéz helyzetbe kerül, aminek te és a kollégáid is megihatjátok a levét. Szerencsére a sors visszautasíthatatlan lehetőséget sodorhat az utadba.