Horoszkóp 2019. június 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha egy mód van rá, kerüld el a veszélyes helyszíneket, helyzeteket és a kötekedő embereket. Nincs szükség arra, hogy baleset érjen. Ha szülő vagy, gyermekeddel szervezz közös programot!

 

Bika:

A másokkal való találkozásod tartalmas és gazdagító lehet, ha érzelmileg a helyzet magaslatán állsz. Ugyanakkor kissé elégedetlennek érezheted magad, mert valaki nem úgy táncol, ahogyan te fütyülsz.

 

Ikrek:

Ha szülő vagy, előfordulhat, hogy a gyermeked miatt a mai napot át kell szervezned, és olyasmit kell tenned, amihez nem fűlik a fogad. De a csemetéd miatt kész vagy olyan dolgokba is belemenni, amikhez kevesebb kedvet érzel.

 

Rák:

A vizes tevékenységek a mai napon boldoggá tehetnek, ezért irány az uszoda, vagy egy jacuzzi, ahol tökéletesen ellazulhatsz. Ha erre nincs lehetőséged, akkor hétvégén mindenképpen pótold az elmaradt alkalmat!

 

Oroszlán:

Keresd mások társaságát, kiváltképp baráti és rokoni körben! Ha a társadnak az előző kapcsolatából van gyermeke, akkor kissé nehezedre eshet a vele való foglalkozás.

 

Szűz:

A nőismerőseiddel a kapcsolatod a mai napon feszültebbé válhat. Ha nem akarsz vitát, akkor mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig, így elkerülheted, hogy saját magad alatt vágd a fát.

 

Mérleg:

Kissé szeszélyes lehetsz a mai napon, a világos és ésszerű gondolkodás ma nem túl erős oldalad. Hajlamossá válhatsz elhamarkodottan ítélkezni, és ezzel tévútra léphetsz. A párkapcsolatokban feszültté válhat a helyzet.

 

Skorpió:

Erőteljes, de változó hangulat együttérzővé tehet, és olyan valakit is a szárnyaid alá vehetsz, akiről ezt korábban elképzelhetetlennek tartottad. Érdemes a mai napon nagyobb vásárlást bonyolítani, mert anyagilag jól járhatsz.

 

Nyilas:

A mai nap nem a legalkalmasabb arra, hogy anyagiakkal kapcsolatos tárgyalásokat folytass, vagy, hogy józan gondolkodást igénylő feladatokat láss el. Ha lehet, inkább lazíts, és olyasmivel foglalkozz, amiben örömödet leled.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan dolgok jutnak az eszedbe, amelyek miatt érzékenyebb lelkiállapotba kerülhetsz. De az is lehet, hogy összefutsz egy olyan régi ismerőssel, aki egykor fontos szerepet játszott az életedben…

 

Vízöntő:

A kommunikáció napjának is nevezhető a mai, amikor olyan fontos megbeszélésre kerülhet sor, ami a jövőddel kapcsolatos. Találkozhatsz egy inspiráló személlyel, aki feltöltheti az energiaraktáraidat.

 

Halak:

Kiváló a mai nap arra, hogy kulturális eseményen vegyél részt vagy egy rokonnal töltsd az időd nagy részét, mert a közös élmények feldobottá tehetnek. Teljesen mindegy, milyen az idő, tölts több időt a szabad levegőn!