Horoszkóp 2019. június 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Rendkívüli kreativitás lehet rád jellemző a mai napon. Kipattanhat az isteni szikra a fejedből, és jó eredményeket érhetsz el az élet több területén. Nagyobb vásárlást most érdemes bonyolítani.

 

Bika:

A munkában, megélhetésben a szerencse most melléd szegődik. Lehet, hogy a feletteseddel olyan témában juttok közös nevezőre, ami már hosszabb ideje foglalkoztat. A szerelem ege vakítóan kék lehet…

 

Ikrek:

Hihetetlenül nagy energiával rendelkezel a mai napon, ez az oka annak, hogy bármit is szeretnél, az sikerül. Mivel nagyon jól tudod ma menedzselni magad, ezért most kellene egy számodra fontos ügyben lépni.

 

Rák:

A kényesnek tartott témákat most érdemes megvitatni. Az eszed úgy vág, mint a borotva, ennek köszönhetően nem mindennapi eredményeket érhetsz el. Egy pletyka juthat a füledbe, ami teljesen ledöbbent.

 

Oroszlán:

A mai nap kellemesnek, érdekesnek, sőt izgalmasnak is ígérkezik, amint a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutatkoznak meg. Siker csak akkor lehetséges, ha kellő önfegyelemmel rendelkezel.

 

Szűz:

A mai nap legfontosabb feladata az egészséged és a testi épséged megőrzése. Ha egy vírus mégis erősebbnek bizonyul és ágynak dönt, akkor a közvetlen környezeted segíteni fog.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy valaki bejön a te utcádba… Kiderülhet, hogy aki korábban megbántott vagy furcsán viselkedett veled, annak most mégis nagy szüksége van rád. Ne éreztesd vele, hogy haragszol rá, élvezd ki a helyzetet!

 

Skorpió:

Energikus és fáradhatatlan lehetsz a mai napon: csinálj valami új dolgot vagy olyasmit, amitől boldognak érezheted magad! Ha szülő vagy, a gyermekednek a mai napon nagyobb figyelemre és a szeretetedre van szüksége.

 

Nyilas:

Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak egzisztenciális gondjai támadhatnak, és szüksége van a támogatásodra, a tanácsodra. Fontos, hogy ne légy ideges a helyzet miatt, és figyelj rá, hogy ne bántsd meg őt.

 

Bak:

Élénk és izgatott lehetsz a mai napon, de ha nem azzal töltöd az idődet, amivel szeretnéd, akkor feszültté válhatsz. Valakinek a fecsegése az agyadra mehet. Számolj el tízig, így nem mondasz olyasmit, amivel magad alatt vágnád a fát.

 

Vízöntő:

Ma olyan események történhetnek, amelyekből nagyon sokat tanulhatsz, és mélyebb önismeretre is szert tehetsz. Az elektronikus berendezések ma borsot törhetnek az orrod alá – figyelj rá, milyen kütyüt vásárolsz!

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a sors összehoz azzal a személlyel, akivel egy húron pendültök, akivel a kommunikáció különösen élvezetes lehet. Közlekedés során légy óvatos, és nézz a lábad elé, mert balesetveszélyes ez a nap.