Horoszkóp 2019. június 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A baráti kapcsolatok nagyobb szerepet játszhatnak az életedben. Még az is lehet, hogy olyan valaki jelentkezik, akivel egykor jó kapcsolatot ápoltál, viszont most úgy hiányzik ez az illető neked, mint púp a hátadra.

 

Bika:

Kiváló a mai nap megélhetéssel, pénzzel kapcsolatos megbeszélésekre. Az is megtörténhet, hogy a társad olyan dologgal áll elő, ami miatt örömödben úgy érezheted, a föld felett lebegsz.

 

Ikrek:

Hajlamossá válhatsz a mai napon a képzelődésre és érzékenyebb is vagy a szokásosnál. Azt hiheted, hogy senkitől sem kapod meg azt az érzelmi támogatást, amire szükséged van, ám ez tévedés.

 

Rák:

A mai napon eluralkodhat rajtad a pesszimizmus, ráadásul bűntudat is gyötörhet. Nincs okod az elkeseredésre, mert olyan esemény történhet, amelynek hatására rájöhetsz, hogy tévedtél.

 

Oroszlán:

Alaposságod révén hamar a végére járhatsz a nemszeretem dolgoknak. Ha szívesebben lennél egyedül, akkor a sors olyan helyzetbe hozhat, amivel ez a vágyad teljesülhet. Közelgő orvosi vizsgálat miatt ne izgulj!

 

Szűz:

A mai napon képes vagy elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagadat és másokat is. Jó alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy elvégezz olyan feladatokat is, amelyekhez már jó ideje nem éreztél erőt.

 

Mérleg:

Nem fogod a mai napon magányosnak érezni magad, még ha egyedül is vagy, sőt, eltelíthet a belső erő, a nyugalom és a béke. Kedvez a mai nap a munkával kapcsolatos megbeszéléseknek, mert olyan eredményt érhetsz el, amire vágysz.

 

Skorpió:

Előfordulhat, hogy nehezebbé válik a kommunikáció a mai napon. Hajlamossá válhatsz mindent a sötétebbik oldaláról látni, legyen szó önmagadról vagy másokról. Aztán eljut hozzád egy olyan hír, ami jókedvre derít…

 

Nyilas:

Légy egy kicsit óvatosabb, ha megbeszélésről, vagy fontosabb döntésről van szó! Ha valamilyen rendkívüli dolgot szeretnél véghezvinni, nem a mai nap a legalkalmasabb erre.

 

Bak:

Általában nem jellemző rád a lobbanékonyság, ám a mai napon furcsa módon mégis így viselkedhetsz. Ettől a környezetedben élők is megdöbbennek. Ha eredményes akarsz lenni, akkor higgadtnak és következetesnek kell lenned.

 

Vízöntő:

Nyugtalannak és türelmetlennek érezheted magad, ezért akaszthatod össze a bajszodat a közvetlen környezetedben élőkkel. Próbálj meg türelmes maradni, így elérheted mindazt, amit szeretnél. Nagyobb vásárlásra kiváló ez a nap.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akit akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Művészetekkel kapcsolatos élmény feldobottá tehet. Egy váratlan helyzetet jól tudsz most kezelni.