Horoszkóp 2019. június 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon rendkívül kellemes hangulatban lehetsz, amikor hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék, vagy vendégeskedés. Kedvez az idő a nyaralás, utazás megtervezésének is.

 

Bika:

Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba – amit később megbánnál –, akkor ez egy kiváló nap lehet a pénzügyekkel, munkával, megélhetéssel kapcsolatos témák megbeszélésére. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak – légy következetes!

 

Ikrek:

Itt az ideje, hogy hangot adj szerelmes érzéseidnek még akkor is, ha az illetőnek erről tudomása van, mert olyan jól esik ezt újra hallani. Ragyogó a mai nap arra, hogy észrevedd és értékeld mindazt a szeretetet és ragaszkodást, ami körülvesz.

 

Rák:

Engedd el és érezd jól magad! Fogékony vagy a szerelemre, a vidámságra. Ma könnyen magadhoz vonzhatod az embereket. Megfelelő alkalom kínálkozhat a szórakozásra, kikapcsolódásra.

 

Oroszlán:

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra. Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangoznak el, amelyek miatt határtalanul boldognak érzed majd magad. A környezetedben van egy személy, akinek nagy szüksége van a támogatásodra.

 

Szűz:

Élvezheted a mai napon a barátokkal, jó ismerősökkel eltöltött időt, és kölcsönösen örülhettek egymásnak. Még az is lehet, hogy új barátra is szert teszel. Ha ma tartasz nagybevásárlást, nagyon jókor teszed.

 

Mérleg:

A lelked csordultig lehet szeretettel és szerelemmel, és teljes lehet körülötted a nyugalom. Ha önmagadat adod és nem játszod meg magad, akkor te lehetsz a társaság lelke. A párkapcsolatokban is pont kerülhet egy bonyolult ügy végére.

 

Skorpió:

Ha szívesen töltöd az időt barátaid társaságában, akkor menj, bulizz! Valószínűleg fantasztikusan érzed majd magad. Ha dolgoznod kell, jól ki tudsz jönni az emberekkel, de ne most írj alá fontos szerződést!

 

Nyilas:

Ma nagyon úgy érezheted, hogy társaságra van szükséged, és most mindenkivel – barátokkal, szeretteiddel –nagyon jól kijöhetsz. Barátkozó hangulatban vagy, de a viselkedésed egyáltalán nem tolakodó. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Bak:

A mai napon kevesebb kedvet érezhetsz a munkához. Jó lenne, ha szakítanál időt pihenésre, mert a következő héten rengeteg feladat vár rád, amikor szükséged lesz minden erődre, energiádra. Font, hogy evés-ivás során ne ess túlzásokba.

 

Vízöntő:

Ma nagyon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatban lehetsz. Közeli hozzátartozóid körében, meghitt környezetben szeretnéd eltölteni az időt. Fontosabbá válhat a mai napon a család, és talán régi emlékek is felszínre kerülhetnek.

 

Halak:

Ma nem vagy különösképpen szorgos kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, akkor sikerre számíthatsz. Feltéve persze, ha őszinte leszel velük. Kis házi kedvenc boldoggá teheti a napodat.