Horoszkóp 2019. június 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon eredményes lépéseket tehetsz hivatással kapcsolatos ügyekben. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor remek alkalom kínálkozik arra, hogy ennek hangot adj a felettesednél. Kolléga viselkedése mellett nem mehetsz el szó nélkül.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely hatással lesz az értékrendedre. Pénzügyek terén nem állsz a helyzet magaslatán, a könyvelésed kiadása oldala lendülhet nagyobb mozgásba.

 

Ikrek:

Mélyebb szinteken gondolkodhatsz önmagadról és a világról a mai napon. Ha párkapcsolatban élsz, és úgy érzed, hogy a társad korlátoz, akkor ennek megbeszélésére nem jó a mai nap, mert minden másként alakul, mint ahogy várod.

 

Rák:

Nem alkalmas a mai nap fontosabb tárgyalások bonyolítására, mert olyan váratlan esemény jöhet közbe, amely megváltoztathatja a beszélgetés menetét. A házasságokban, régi együttélésekben vitára van kilátás…

 

Oroszlán:

Új ötleteid támadhatnak, amikkel a munkádat hatékonyabban végezheted, illetve az életet könnyebbnek érezheted. Remekül tudsz most aprólékos dolgokkal foglalkozni, és megbeszélheted a problémáidat kollégákkal vagy a főnököddel.

 

Szűz:

A nap legfontosabb feladata: hallgatni tanulni, másokra figyelni. A környezetedben többen vannak, akik figyelnek rád, de most arra van szükség, hogy te fordulj mások felé érdeklődéssel. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

 

Mérleg:

Minden azon múlik, hogy te mit és hogyan szeretnél. A sors támogatását élvezheted, ezért hallgass most a megérzéseidre! Fontos, hogy mértékletes légy, mert túlzásba viheted az evést, ivást, aminek látványos eredménye lesz.

 

Skorpió:

A gondolataid most hirtelen megrohamoznak, de túlságosan gyorsan pereghetnek az események ahhoz, hogy végleges döntést hozz. Nem kedvez az idő szerződéskötésnek, illetve értékesebb ingóság vagy ingatlan ügy intézésének.

 

Nyilas:

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki, de az is lehet, hogy felbukkan az exed, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét. Ne engedd, hogy rosszindulatú személy elvegye a jókedvedet!

 

Bak:

Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, főleg, ha a munkádról van szó. A sors most olyan helyzetet teremt, hogy nem csak megvédheted magad, hanem a kitartásodnak köszönhetően előnyös helyzetbe is kerülhetsz.

 

Vízöntő:

Ha a társadnak korábbi viszonyából van gyereke, akkor elérkezik a pillanat, amikor le kell ülni és meg kell beszélni mindazt, ami a problémát okozza. Próbálj higgadt maradni – így érheted el mindazt, amit szeretnél.

 

Halak:

Váratlan kiadás feszítheti meg az idegeidet. Mivel ez ellen most nem tehetsz semmit, kár az energiádat a bosszankodásra fecsérelni. Egészségügyi probléma kialakulására most nagyobb az esély, ezért figyelj jobban magadra!