Horoszkóp 2019. június 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor most semmit sem kellene erőltetni, mert minden másként alakul, mint ahogyan szeretnéd. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akinek fáj a foga az állásodra. Légy határozott, és védd meg magad!

 

Bika:

Még az is lehet, hogy a háttérben állva lépsz a tettek mezejére. Minél kevesebben tudják, hogy mit és hogyan teszel, annál jobb. A szerelmi kapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, a jövőtök rajtad múlik.

 

Ikrek:

A fontosabb, pénzzel kapcsolatos megbeszéléseket el kellene halasztani, mert minden másként alakulhat ebben a témában, mint ahogy gondolod. Egy hír is eljuthat ma a füledbe, aminek hatására több dologról megváltoztathatod a véleményedet.

 

Rák:

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amit nem tudsz uralni, és ettől kétségbe is eshetsz. Kérj segítséget, mert egy kívülálló tanácsát megfogadva, ha nem is könnyedén, de egyszerűbben túljuthatsz ezen az idegőrlő szituáción.

 

Oroszlán:

Ha van rá mód, el kellene halasztani egy olyan megbeszélést, ami nagyon fontos neked. Olyan valakivel is összetalálkozhatsz, akitől bátran kérhetsz segítséget, támogatni fog téged.

 

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet jöhet létre, és ennek hatására a viszony meg is szűnhet. Ha szülő vagy, gyermeked miatt aggódhatsz most. A gondjaidat oszd meg másokkal, különben a szorongás megbetegíthet.

 

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben talán kibékíthetetlenné válik köztetek az ellentét. Lehet, hogy nem lesz kedved ahhoz, hogy a problémákat megbeszéld, mert feleslegesnek tartasz minden szót. Váratlan találkozás miatt a kedved jóra fordulhat.

 

Skorpió:

A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amitől hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e vagy lány. Előfordulhat, hogy valakinek a rosszindulatú viselkedése miatt mélyen csalódottnak érzed magad. Rokonnak szüksége van a támogatásodra.

 

Nyilas:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked magatartása miatt összeszorulhat a szíved. Sajnos nem a te akaratodon múlnak most a dolgok. Az alkalmazkodáson kívül szinte semmi mást nem tehetsz.

 

Bak:

Felettesről vagy jót mondj, vagy semmit! Még akkor sem most kéne állást változtatnod, ha a jelenlegi helyzetedet elviselhetetlennek tartod, és most adódik egy nagyon jó lehetőség…

 

Vízöntő:

Lehet, hogy a munkahelyeden furcsa helyzet jön létre. Elképzelhető, hogy a felettesednek olyan gondjai vannak, amelyek kihatnak a munkájára, és ez befolyásolhatja a te munkádat is.

 

Halak:

Van egy olyan baráti kapcsolatod, ami nem állja ki a mostani próbát. Lehet, hogy abban a közösségben, amelynek tagja vagy, több az irigy és rosszindulatú személy. Tarts tőlük három lépés távolságot, hogy elkerülhesd a nagyobb csalódást!