Horoszkóp 2019. június 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Nem kedvez az idő a munkával kapcsolatos megbeszéléseknek. Vasárnap van, inkább pihenj ahelyett, hogy dolgoznál! Ha most nem hajtod túl magad, később minden a kedved szerint alakulhat a munkahelyeden.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy a mai napon jobban be leszel táblázva, rendkívül termékeny nap várhat rád. Pénzügyek terén idegesítő helyzet alakulhat ki, de ezzel most próbálj meg nem foglalkozni.

 

Ikrek:

Ha békére vágysz, akkor neked kell a tettek mezejére lépni, és következetesnek maradni. Megtörténhet, hogy betegség dönt le a lábadról, de az is lehet, hogy olyan feladatot kell elvégezned, amihez egyáltalán nem érzel kedvet.

 

Rák:

Remek alkalom kínálkozik a kapcsolataid javítására, mert több személlyel kerülhetsz érzelmileg egy hullámhosszra. A mai napon sokan szívesen szóba elegyedhetnek veled, az őszinteségedért pedig kifejezetten hálásak lehetnek.

 

Oroszlán:

A mai napon sokat fogsz kommunikálni, többnyire a te kezdeményezésedre. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és ennek hatására lehetsz nagyon közlékeny. Most kedvező benyomást tehetsz másokra.

 

Szűz:

Elméd éber és fáradhatatlan, világosan látod a célokat. Új élmények után áhítozhatsz, és igencsak mehetnéked támadhat. Fogd hát magad és utazz el, ha lehet. Jól érezheted magadat és minden bizonnyal rengeteg fantasztikus élményben lesz részed.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amelynek hatására elgondolkozol a jövődről. Külföldi utazást érdemes lenne most elhalasztani. Közlekedés során őrjítő helyzet alakulhat ki, de igyekezz nyugodt maradni.

 

Skorpió:

Olyan hír juthat a füledbe, ami teljesen ledöbbent. Szedd össze magad, és lépj a tettek mezejére, mert most még a csillagok is a segítségedre lehet abban, hogy olyan eredmény szülessen, amivel elégedett lehetsz.

 

Nyilas:

Nem kedvez a mai nap pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének, mert sajnos olyan eredményt érhetsz el, ami miatt éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. Viszont kiváló az idő szellemi tevékenységre, ha tanulsz, most eredményes lehetsz.

 

Bak:

A munkában, megélhetésben alakulhatott ki nehéz helyzet, amin most képtelen vagy úrrá lenni. Szedd össze magad, beszélj a problémádról egy olyan barátnak, aki kívülállóként jobban látja a helyzetet, és fogadd meg a tanácsát!

 

Vízöntő:

Nem kedvez az idő külföldi utazásnak. Ha tanulmányokat folytatsz, ne a szerencsében bízz, hanem tanulj! Kedélyállapotodat nagymértékben befolyásolja a héten a munkahelyeden történt esemény. Próbálj meg lazítani!

 

Halak:

Egy ismerősödnek hála megtörténhet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amit vétek lenne visszautasítani. Ma inkább lóbálnád a lábad, de ha ajánlatot kapsz, inkább koncentrálj arra!