Horoszkóp 2019. június 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében jónak nevezhető a mai nap, amikor több dologban érhetsz el sikereket. Viszont be kell tartanod a szabályokat, mert bírságveszélyes a nap: a legkisebb hiba miatt is mélyebben zsebbe kellene nyúlnod…

 

Bika:

A megérzéseid átlagon felül működnek a mai napon. Hallgatnod kellene rájuk, mert így kerülhetsz el egy kellemetlen helyzetet, sőt, akár előnyt is kovácsolhatsz magadnak. Termékeny lesz a mai nap, amikor nincs olyan, amit ne tudnál elvégezni.

 

Ikrek:

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs szüksége ellenségre. Előfordulhat, hogy valaki komoly csalódást okoz. Ne hullass érte könnyet, inkább szűrd le a tanulságokat. Nagyobb vásárlásra kiváló ez a mai nap.

 

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki elképesztő helyzet. Lehet, hogy a környezetedben van egy olyan személy, akinek a viselkedésétől kinyílhat a bicska a zsebedben. Próbálj meg higgadt maradni!

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy valami elromlik, és emiatt kell átszervezni a napodat. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, ami elgondolkodtathat, és hatására más színben látod majd a világot. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz ma.

 

Szűz:

Figyelmed fókuszába a mai napon a kedvesed kerülhet, aki olyan dologra ragadtathatja magát, amitől égnek állhatnak a hajszálaid. Amennyiben szülő vagy, gyermeked is olyan dologgal állhat elő, amitől az idegeid megfeszülnek.

 

Mérleg:

Összességében jónak nevezhető ez a nap, több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Lehet, hogy az agytekervényeid ötödik sebességbe kapcsolnak, ennek hatására pedig olyan dolog juthat eszedbe, aminek nagy hasznát veszed.

 

Skorpió:

Valaki az agyadra mehet, de az is lehet, hogy olyan elképesztő helyzet alakult ki a munkahelyeden, hogy még ma is csak kapkodod a fejed. Ha higgadt maradsz, akkor minden úgy alakulhat, ahogyan neked jó.

 

Nyilas:

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, és egyik pillanatról a másikra robbanhat ki veszekedés. Nagyon fontos, hogy a pénz ma ne legyen központi témád, mert sajnos az életnek ezen a területén nem tudod jól képviselni a saját érdekeidet.

 

Bak:

A hétvégén több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, aminek köszönhetően előnyös helyzeteket élvezhetsz. Utazás során fantasztikus élményben lehet részed.

 

Vízöntő:

Váratlan találkozás jó hatással lehet a kedélyállapotodra. Megtapasztalhatod a vonzás törvényét is: amire vagy akire most többet gondolsz, az megjelenhet ma és a következő napokban egyaránt. Nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy felbukkan az exed, vagy olyan téma kerül terítékre, amitől korábban sokat szenvedtél. Ha utazásra kerülne sor, nem kell aggodalmaskodnod, mert minden úgy alakul, ahogyan várod.