Horoszkóp 2019. június 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A lelkedben nincsenek ellenséges érzések, még egy olyan személlyel szemben sem, aki korábban esetleg ártott neked. Kiváló a mai nap kirándulásra, a szabad levegőn is érdemes lenne több időt tölteni, sétálni, kocogni, mert ez jó hatással van rád.

 

Bika:

Tudattalan motivációk vagy régi emlékek kerülhetnek a felszínre és befolyásolhatják a cselekedeteidet. Ha ezzel tisztában vagy, és tudod, mit miért teszel, akkor jobban ellenőrzésed alatt tarthatd a helyzetet és az embereket.

 

Ikrek:

Mintha a mai napon be lennél sózva. Amúgy is utálsz egy helyben ücsörögni, de most elviselhetetlennek tartanád, ha nem lehetnél úton. Tölts több időt a szeretteiddel, de a magánéletedről vagy jót mondj vagy semmit!

 

Rák:

Amennyiben szülő vagy, akkor nehézséged támadhat a mai napon a gyermekeddel, elsősorban az ő energiáinak túltengése miatt. Ha képes vagy alkalmazkodni, és azt teszed, amit ő szeretne, akkor ez a nap jól telhet el.

 

Oroszlán:

Rengeteg energiád van, de kevés az önfegyelmed a mai napon. Leginkább csak szórakozni vágysz, amit meg is engedhetsz magadnak. Ha társadnak a korábbi kapcsolatából van gyermeke, akkor próbálj meg a kedvükben járni.

 

Szűz:

Hajlamos lehetsz az irracionális, lobbanékony és ingerlékeny viselkedésre. Különösen otthoni környezetben légy óvatos! Ha kulturális eseményen veszel részt, akkor fantasztikusan érezheted magad, és ettől más színben láthatod a világot.

 

Mérleg:

Hajlamossá válhatsz a zsémbes viselkedésre, amit a társad nehezebben visel most. Igaz, te pedig ahhoz érzel kevesebb kedvet, amit ő kitalál. A sok fölösleges energia levezésére a legideálisabb a sport lenne…

 

Skorpió:

A kapcsolataidban könnyen előfordulhatnak érzelmi kitörések. Lehet, hogy ma olyan helyen fogsz több időt eltölteni, ahol hangzavar alakul ki, és ettől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak.

 

Nyilas:

Járj nyitott szemmel és füllel, mert olyasmiről szerezhetsz tudomást, amit a saját hasznodra fordíthatsz. Közlekedés során valaki felbosszanthat, de ne kapkodj, ne légy ideges, mert ezzel csak saját magadat hozhatod igazán nehéz helyzetbe.

 

Bak:

Ma könnyebben bedühödhetsz másokra, főleg egy családtagra, akinek a viselkedése szerinted túlmegy minden határon. Itt az ideje, hogy kiállj nemcsak saját magadért, hanem olyasvalakiért is, akit nagyon szeretsz.

 

Vízöntő:

Szellemi éberség lehet a mai napon jellemző rád, amikor könnyen megérted és felfogod a különböző dolgokat. Nincs olyan téma, amihez ne tudnál hozzászólni. Mindenféle szellemi tevékenység folytatására ragyogó ez a nap.

 

Halak:

Nagyon érzékeny lehetsz a mai napon, ezért olyan dolgon is megsértődhetsz, amiről korábban nem vettél volna tudomást. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak igyekezz a kedvében járni, mert most nehéz terhek nyomhatják a vállát.