Horoszkóp 2019. június 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Új időszámítás kezdődhet az életedben, amikor rengeteg energiával rendelkezel, és képes leszel nagyon sok mindent megvalósítani. Különösen, hogy hagynak majd önállóan tevékenykedni. Ellenségeidre ugyanakkor jobban kéne figyelni.

 

Bika:

Ugyan nem jellemző rád a pénzszórás, ám most olyan helyzet adódhat, amikor olyasmire is kiadhatsz, amire korábban nemet mondtál. Figyelj jobban a környezetedre, mert egy féltékeny személy keresztülhúzhatja a számításaidat.

 

Ikrek:

Most nincs itt az ideje, hogy magányos farkasként tevékenykedj, ehelyett együtt kellene működnöd másokkal. Lehet, hogy az utóbbi időben valaki miatt nehezebb volt az életed – elérkezett a pillanat, hogy elássátok a csatabárdot.

 

Rák:

A becsvágyad most hatalmas lehet, és sokra is viheted. Persze csak akkor, ha nem feledkezel meg a többiekről, akik a környezetedben tartózkodnak. A mai napot – ha teheted – töltsd szórakozással, lazítással.

 

Oroszlán:

Ha szülő vagy, akkor a mai napot szenteld a gyermekednek, legyetek együtt minél többet. Kedvez az idő külföldi utazásnak. Kipróbálhatnál egy új ételreceptet, aminek a családod nagyon örülne.

 

Szűz:

Általában nem jellemző rád, hogy pazarolnál, ám most mégis olyan helyzet alakulhat ki, amikor olyan dolgokra adhatsz ki, amik nem érik meg. Gondold át, és ha lehet, halaszd is el a vásárlást.

 

Mérleg:

A mai napon minden figyelmed a párkapcsolatodra irányul. A sors lehetőséget kínál arra, hogy még a nem működő viszonyokban is olyan átalakulások történjenek, amelyek miatt lehet közös jövőtök. Valakinek a támogatására számíthatsz.

 

Skorpió:

Tartsd edzésben magadat, és ne fojtsd el a negatív érzéseidet! Igyekezz feldolgozni valahogy a történteket, mert ha nem teszed, akkor minden esély meg lesz arra, hogy egy betegség ágynak döntsön.

 

Nyilas:

Éghet a kezed alatt a munka. Ha vendégeket vársz, akkor kitehetsz magadért, ha pedig te mész vendégségbe, akkor ne menj üres kézzel! Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van veled közös programra.

 

Bak:

Ha tetszik valaki, akkor lépj a tettek mezejére, és kezdeményezz! Jó eséllyel nem fog visszautasítani az illető. A mai napon örömödet lelheted a sportban, táncban, bármilyen fajta mozgásban.

 

Vízöntő:

Az lenne a legjobb, ha minél több időt tudnál most egyedül tölteni. Ugyan nem vagy harcias kedvedben, de annyira a magad feje után akarsz menni, hogy nem mutatsz kellő hajlandóságot az együttműködésre.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy kegyes hazugságra ragadtatod magad a mai napon. Mindez azért nem esik nehezedre, mert akivel szemben ezt teszed, nagyon szereted, és meg akarod őt kímélni a csalódástól.