Horoszkóp 2019. június 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ne foglalkozz most a jövővel, inkább törődj a jelennel! Ha munkaundorod van, és lehetőséged van arra, hogy félretedd a feladataidat, akkor cselekedj így! A lazítás hatására visszanyerheted az energiádat, és gyorsabban érhetsz el jó eredményt.

 

Bika:

Kissé lusta lehetsz, kevesebb kedvet érezhetsz a feladatok ellátásához. De az is lehet, hogy az elmúlt időszak stressze most jön ki rajtad, és jobban szeretnél pihenni. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló a mai nap.

 

Ikrek:

Rendkívüli óvatosságra lenne szükség, mert baleset- és bírságveszélyes a mai nap. Most rámenősebb vagy, ezért valósíthatod meg több régi tervedet is. A pénzedre sokkal jobban kellene ügyelned.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy olyan ötlet pattan ki a fejedből, amellyel nemcsak a saját, de a közvetlen környezetedben élők életét is könnyebbé teheted. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van a támogatásodra és az elismerésedre.

 

Oroszlán:

A harag rossz tanácsadó, ezért ne cselekedj felindulásból, dühből, mert ennek te ihatod meg a levét. A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek téged is érintenek. Ha bármin változtatni szeretnél, ezt a mai napon tedd!

 

Szűz:

Légy óvatos nemcsak a közlekedés során, hanem az otthonodban is! A mai csillagállások szerint ugyanis előfordulhatnak háztartási balesetek. Ne hátra nézz, ne a múltra tereld a figyelmedet, hanem foglalkozz azzal, ami előtted van!

 

Mérleg:

A dolgok talán nem a kedved szerint alakulnak, még akkor sem, ha keményen dolgozol. A párkapcsolatodban engedékenyebbnek kellene lenned, persze csak akkor, ha folytatni kívánod a viszonyt. Új recept kipróbálásra jó a nap.

 

Skorpió:

Veszekedés, konfliktus alakulhat ki ma nemcsak az otthonodban, hanem a munkahelyeden is. Még az is lehet, hogy vásárlás vagy különböző ügyek intézésekor húzza ki nálad valaki a gyufát. Barátnak szüksége van a segítségedre.

 

Nyilas:

Elérkezik a pillanat, amikor tiszta vizet önthetsz a pohárba. Nyíltnak és őszintének kell lenned, mert csak így leszel képes továbblépni. Az exed ismét felbukkanhat, amitől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állnak.

 

Bak:

Olyan hír juthat a füledbe, amelynek hatására elgondolkodhatsz azon, hogy milyen jó dolgod van. Talán még a sorsnak is hálát adsz azért, hogy úgy élhetsz, ahogy szeretnél. Orvosi vizsgálatot ne halogass tovább!

 

Vízöntő:

Fokozott magabiztosságod és energikusságod révén most igen sokra viheted, és könnyedén elérheted mindazt, amit a fejedbe vettél. Ha szülő vagy, gyermekednek ma nagyobb szüksége lehet a figyelmedre.

 

Halak:

Próbálj meg lazítani, ha teheted. Ha dolgoznod kell, akkor úgy állj hozzá, hogy más is hozzáférjen. Ha pénzről van szó, minden okod meg lehet az örömre, mert olyan helyről jöhet egy kis plusz, ahonnan nem várod.