Horoszkóp 2019. június 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A megérzéseid átlagon felül működnek, ezért az ösztöneidre kellene hallgatnod a mai napon – így elkerülhetsz egy nehéz helyzetet is. Valaki úgy hazudik a környeztedben, mintha könyvből olvasná. Próbáld őt jobb belátásra bírni!

 

Bika:

A pénzed, az értéktárgyaid legyenek a mai napon szem előtt, mert valaki megfoszthat tőlük. A figyelmetlenség most nem csak ezen a téren lehet rád jellemző: egy barát vagy ismerős nem mond most igazat, és nem biztos, hogy ezt észreveszed…

 

Ikrek:

Annyi a környezetedben a hazug és irigy ember, mint égen a csillag. Ne törődj most velük, inkább koncentrálj arra, ami pozitívum az életedben! Ma olyasmi is megeshet, ami logikával, ésszel nem teljesen magyarázható…

 

Rák:

Nem biztos, hogy tervezgetni kéne a közös jövőt, mert a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretnéd. Ha csalódást okoztál valakinek, akkor kérj bocsánatot, mert az illetőre a következő időben nagy szükséged lehet.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy egy kegyes hazugsághoz folyamodsz, mert valakit nem szeretnél megbántani. Inkább légy őszinte, mert ellenkező esetben a későbbiekben megütheted a bokád. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Szűz:

Valaki még a csillagokat is képes lenne lehazudni az égről a környezetedben, ezért légy sokkal körültekintőbb, mint korábban! A munkahelyeden a következő időben nagyobb változásokra van kilátás.

 

Mérleg:

Lehet, hogy egy kolléga miatt kell átszervezni a napjaidat a közeli jövőben. De az is lehet, hogy te kerülsz olyan helyzetbe, amikor segítségre lehet szükséged. Igyekezz mindenkivel jó kapcsolatot ápolni, hogy minden jól menjen.

 

Skorpió:

A szerelmi életedben történhet olyasmi, ami szorongással tölt el. Ha szülő vagy, akkor előfordulhat, hogy a gyermeked nem mond igazat, eltitkol valami fontosat. Érdemes olyan dolgokkal foglalkozni, amiket szeretsz, hogy feltöltődhess.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a mai napon kevesebb kedvet érezhetsz a kommunikációhoz. Egyszerűen nincs kedved vitatkozni, nincs kedved újra végighallgatni mindazt, amivel nem értesz egyet. Tölts most minél több időt a szabadban!

 

Bak:

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor szedd össze magad, mert hibát véthetsz, aminek komoly következményei lehetnek. Ha csak lógatod a lábad, azt nagyon jól teszed, mert így teljesen kikapcsolhatsz.

 

Vízöntő:

Ha szülő vagy, a gyermekedre jobban oda kellene figyelni: olyan dolgot hallgathat el, amitől később kellemetlen helyzetbe kerülhet. Próbálj meg vele őszintén beszélni. Jól tennéd, ha mozognál a mai napon, mert ez jó hatással lehet a hangulatodra.

 

Halak:

Lehet, hogy elhallgatsz valami fontosat? A sors olyan helyzetbe hozhat, amikor kénytelen leszel őszintének lenni. Többször juthat eszedbe egy olyan személy, aki már nincs a közeledben. Művészi élmény feldobottá tehet.