Horoszkóp 2019. június 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A szerelmi kapcsolatokban csalódás várható. Megeshet, hogy olyasmire derül fény, amit nem tudsz kezelni és mélyen megbánt. Bármi is történjen, mindig tartsd be a szabályokat, mert ha nem így teszel, most különösen megütheted a bokád.

 

Bika:

A pénz kerülhet a figyelmed fókuszába. Az lenne a legjobb, ha nem kutatnál más zsebében, mert éppen ezt adhatja vissza neked a sors a későbbiekben. Ha fontos neked egy barát, figyelj rá jobban!

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy átláthatatlan helyzet alakul ki, és emiatt érzed majd magad csalódottnak. Nem érdemes most állást változtatni, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak.

 

Rák:

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak – az életnek ezen a területén a tisztánlátás most messze kerülhet. Ha jogi problémád van, akkor ennek a végére sajnos még nem tudsz pontot tenni. A munkahelyeden jól alakulhat minden.

 

Oroszlán:

Csalódás érhet a mai napon, de próbáld meg összeszedni magad és alkalmazkodj a kialakult helyzethez! Megeshet, hogy összefutsz egy olyan személlyel, akiből sugárzik a rosszindulat. Tarts tőle három lépés távolságot!

 

Szűz:

Előfordulhat, hogy félreértesz valamit, és emiatt önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. Olyan dologba vághatod a fejszédet, ami több veszteséggel jár, mint nyereséggel. Gondold újra az ötleteidet!

 

Mérleg:

Akinek olyan barátja van, mint neked, annak nincs szüksége ellenségre. Nagyon figyelj arra, hogy kinek mit mondasz, mert valakinek a rosszindulata miatt elpártolhat tőled a szerencse. A munkahelyeden furcsa helyzet jöhet létre.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban zűrzavaros helyzet alakulhat ki. Az is megeshet, hogy egy titokra fény derül, és ez emelheti az egekbe a vérnyomásodat. Ha teheted, tölts időt ma egyedül és tisztázd magadban a gondolataidat.

 

Nyilas:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan téma kerülhet terítékre, ami kihúzza nálad a gyufát, és egy kicsit csalódott is leszel tőle. A munkában, megélhetésben viszont a dolgok nagyon is kedved szerint alakulhatnak.

 

Bak:

A mai napon talán még az sem igaz, amit kérdeznek. Különösen érvényes ez a munkahelyedre, ahol vannak rosszindulatú, alattomos kollégák. Olyan személlyel is összehozhat a sors, aki miatt a szőrszálaid égnek állhatnak.

 

Vízöntő:

A szerelemben csalódottnak és kiábrándultnak érezheted magad. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked állhat elő olyan dologgal, amitől még az állad is leesik. Szorosabbra kellene húzni a nadrágszíjat, mert később extra kiadásra kerülhet sor.

 

Halak:

Rokon vagy közeli ismerős okozhat némi csalódást. Nem érdemes most ingatlanügyletbe bonyolódni, mert a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan nem szeretnéd. Nagyobb vásárlást is érdemes lenne egy-két héttel elhalasztani.