Horoszkóp 2019. június 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Most érdemes ingatlannal kapcsolatos dolgokat intézni, illetve ha az otthonodat akarod rendbe tenni, arra is kiváló ez a nap. Rokonnal olyan dologról beszélhettek, ami elégedetté tehet. Egy barát vagy jó ismerős viselkedése meglephet.

 

Bika:

Anyagi ügyeid úgy alakulhatnak, hogy a környezetedben többen úgy gondolhatják, neked csak megszületni volt nehéz. Ha elégedetlen vagy az anyagi helyzeteddel, akkor ennek most kellene hangot adni, talán kellemes meglepetés ér.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy jobbnál jobb ötletek pattannak ki a fejedből. Olyan valakivel találkozhatsz, akinek a tanácsait megfogadva anyagi előnyhöz juthatsz. Ha most utazol, jól sikerülhet a vakáció.

 

Rák:

A munkahelyeden glória ragyoghat a fejed fölött. Érdemes lenne a jó csillagállásokat kihasználni: beszéld meg a kényes dolgokat az érintettekkel! Bátran adhatod most a nevedet bármihez, jó eséllyel sikeres leszel.

 

Oroszlán:

Korszakalkotó ötlet pattanhat ki a fejedből, amit azonnal papírra kéne vetni, hogy a részleteket el ne felejtsd. Találkozhatsz a világ egyik legnagyobb pletykafészkével, ezért nagyon meg kell gondolni, hogy mit és hogyan mondasz neki.

 

Szűz:

A mai mottód a következő: kezedben a sorsod. Olyan esemény történhet, aminek hatására megteremtheted a sikeres jövő alapjait. Ha tanulmányokat folytatsz, jó eredményt érhetsz el.

 

Mérleg:

Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor próbálj meg ne idegeskedni, mert a stressz csak ront az állapotodon. Barátnak vagy jó ismerősnek nagy szüksége van a bíztatásodra.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad egy számodra kedvező dologgal állhat elő. Lehet, hogy olyan valakit sodor az utadba az élet, akinek érdemes a szavaira figyelni, mert a segítségével sikeres lehetsz.

 

Nyilas:

Ne sajnáld a pénzedet az egészséged megőrzésére! Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert ha napvilágra kerülnek, abból óriási cirkusz lehet. Ha szülő vagy, gyermekednek bíztatásra lenne szüksége.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan eseményen veszel részt, amelynek hatására elgondolkodhatsz a saját életeden. A szerelem érzése miatt „pillangók röpködhetnek a gyomrodban”. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Vízöntő:

Lehet, hogy másnak a feladatát kell elvégezned, de az is megeshet, hogy a munkádban olyan változás történik, ami eleinte idegessé tesz. Később ez az érzés elmúlik, és mindent el tudsz végezni, amit csak kell – ne aggódj miatta!

 

Halak:

Összességében kellemesen alakulhat ez a nap, hiszen több dolog nagyon is a kedved szerint történik. A munkahelyeden azonban átláthatatlanná válhat a helyzet. Lehet, hogy a felettesed miatt érzed úgy, hogy új állás után kéne nézned.