Horoszkóp 2019. június 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan váratlan helyzet alakulhat ki, hogy a meglepetés miatt az állad is leeshet. Az is megeshet, hogy változás történik egy olyan dologgal kapcsolatban, ami már régóta bosszant. Váratlan találkozás boldoggá tehet.

 

Bika:

Ugyan nem kedveled a változásokat, de most olyan szituáció jöhet létre, amit egyáltalán nem bánsz majd. Utazás során légy kicsit körültekintőbb, mert a figyelmetlenség miatt akár kár is érhet.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy olyan pénz üti a markodat, amire nem számítottál, illetve valakinek élvezheted a támogatását is, aki egy régi problémádat segít megoldani. Barát viszont csalódást okozhat.

 

Rák:

A munkában, megélhetésben történhetnek változások. Lehet, hogy olyan dologgal áll elő valaki, ami nagyon is a kedvedre lehet. Nagyon jól meg tudod érteni magad szinte mindenkivel, ami a mai sikereid titka lehet.

 

Oroszlán:

Megeshet, hogy olyan hír jut a füledbe, amit el sem mersz hinni. Talán olyan valaki is felbukkanhat az életedben, aki befolyással lesz a világlátásodra is. Ha szülő vagy, gyermekedért nagyobb áldozatot hozhatsz.

 

Szűz:

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor szinte mindent el tudsz érni, amit csak szeretnél. A munkahelyeden olyan átalakulások várhatók, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. Ha utazol, idegfeszítő helyzet jöhet létre.

 

Mérleg:

Olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amit nagyon jól tudsz kezelni. Az is lehet, hogy most derül fény egy titokra, amitől örömödben fülig érhet a szád. A környezetedben valakinek az irigysége megdöbbenthet.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben váratlan helyzet alakulhat ki. Nagyon fontos, ha szakítottál, akkor történjen bármi, ne nézz hátra! Ne sirasd a múltat, mert ez csak színtiszta eenergia- és időpazarlás.

 

Nyilas:

Olyasmi miatt szoronghatsz, ami nem fog bekövetkezni. Egy baráti kapcsolat – ami főként neked fontosabb – azért nem működik, mert te az elmúlt időben figyelmetlen voltál, és az illető ezen megsértődött. Beszéld meg vele a történteket!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy többször gondolsz esküvői harangok kongására. Ha egyedülálló vagy, a sors összehozhat egy olyan személlyel, akivel el tudod képzelni a közös jövőt. A munkahelyeden hibát véthetsz, figyelj jobban!

 

Vízöntő:

Kollégával vagy a munka sorsán egy személlyel olyan témáról beszélhetsz, ami nagyon foglalkoztat téged. Nagyon jó a rábeszélő képességed, ezért olyan személyt is meg tudsz győzni, aki eddig makacsul ragaszkodott az elképzeléséhez.

 

Halak:

Váratlan találkozásban lehet részed, amikor hirtelen azt sem tudod, ébren vagy-e vagy csak álmodsz. A környeztedben van egy olyan személy, aki a mondandójával azonnal visszaránt a valóságba.