Horoszkóp 2019. június 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A következő időszakban sokkal többet kommunikálhatsz majd a családtagokkal, mint általában. Az is lehet, hogy most kerül sor az otthonodban selejtezésre, nagy rendrakásra. Többször juthat eszedbe a múlt, és valami világossá válhat számodra.

 

Bika:

A mai napon sokkal fontosabb lesz a kommunikáció. Nincs olyan dolog, amit ne tudnál megbeszélni, sőt talán még egy régi ügy végére is pont kerülhet. Érdemes lenne nagyobb vásárlást is mára időzíteni, mert jól járhatsz.

 

Ikrek:

Most minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, mert a sors az életnek ezen a területén hozhat téged jó helyzetbe. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak szüksége lenne arra, hogy az érzéseidet szavakba öntsd.

 

Rák:

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ami ma nemcsak a munkahelyeden vagy hivatalos ügyben jön jól, hanem az élet más területein is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a pároddal számára fontos dolgokat is meg tudtok beszélni.

 

Oroszlán:

Vannak olyanok a környeztedben, akiket akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. Lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a viselkedése teljesen meglep. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, acélozd meg az idegeidet!

 

Szűz:

Olyan esemény történhet, amitől az életedet könnyebbnek érezheted, valami megvalósulhat, amire régóta vágysz. De az is megeshet, hogy találkozol egy régi ismerőssel, akivel felújíthatjátok a kapcsolatotokat.

 

Mérleg:

Esélyes, hogy nagy változások előtt állsz, amik az életed minden területére kihatnak majd. Ha állásváltoztatást fontolgatsz, akkor eljön a pillanat, amikor a sors „megkínál” egy remek lehetőséggel. Valakinek az irigysége ledöbbent.

 

Skorpió:

Amire már egy ideje vágyakozol, azt a sors most teljesítheti, és ez jó hatással lehet a hangulatodra. Olyan dolog is a tudomásodra juthat, amitől talán még a világot is más szemmel látod majd. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Nyilas:

A munkához úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen, ami azt jelenti, hogy nem kellene megszakadnod, engedd a kollégáidat is érvényesülni! Valakinek a titka a tudomásodra juthat, ami hirtelen egyszerre lehet dühítő és picikét ijesztő.

 

Bak:

Szinte vonzod az embereket, sokan szeretnének most a közvetlen környeztedben lenni. Most olyan mázlista lehetsz, hogy még a szemétből is aranyat varázsolhatsz. Találkozhatsz valakivel, akivel kölcsönösen nagy hatást gyakoroltok majd egymásra.

 

Vízöntő:

Jó erőben lehetsz, így aztán nem okoz problémát, ha hirtelen több ellátandó feladat szakadhat a nyakadba. Az is megeshet, hogy egy kollégával nagyon jól kijössz most, talán még a segítségedre is lehet egy számodra fontos ügyben.

 

Halak:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel olyan dolgokat is meg tudsz beszélni, amelyek eddig talán tabunak számítottak. A szerelmi kapcsolatokban is fontos dolgok kerülhetnek megbeszélésre, egy váratlan találkozás pedig felvillanyozhat.