Horoszkóp 2019. június 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében pompásan alakulhat ez a nap, ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz. Még az is lehet, hogy olyan feladattal bízhatnak meg, amitől az anyagi helyzetedben jelentősebb javulás következik be.

 

Bika:

A szenvedély lángja magasra csaphat ma, és az is előfordulhat, hogy olyan dologba vágod a fejszédet, amiben fantasztikus sikereket érhetsz el, és amitől az irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag.

 

Ikrek:

Talán a Hold hatása, de a hangulatod ingadozóvá válhat. Az is megeshet, hogy olyan esemény történik, ami mélyen megérinti a lelkedet. Ennek hatására elgondolkodhatsz a saját sorsodon, és elégedettség járhatja át minden porcikádat.

 

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amitől úgy érezheted, más kerékvágásban folytatódik az életetek. A kapcsolataid között lehet olyan, ami megszakad, de nem a te hibádból.

 

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben lehetsz sikeres. A dolgok úgy alakulhatnak, hogy elégedettséget is érezhetsz. Ha bármivel problémád van, ma adj hangot a nemtetszésednek, mert nyitott fülekre találhatsz.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel történhet olyan esemény, amitől örömödben fülig érhet a szád. Ha pénzről van szó, lesz mit a tejbe aprítani.

 

Mérleg:

Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezhetsz a mai napon, ezért nincs olyan dolog, amit ne tudnál elvégezni, nincs olyan probléma, amit ne tudnál megoldani. Előfordulhat, hogy a családi életedben változás következik be.

 

Skorpió:

Lehet, hogy a régi párkapcsolatokban a szenvedély lángja magasra csap. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel nagyon jót beszélgethetsz. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet ma, ezt tartsd szem előtt, ha kommunikációról van szó!

 

Nyilas:

Még az a csoda is megtörténhet, hogy a munkádat megfizetik, de az is előfordulhat, hogy olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, ami a kihagyhatatlan kategóriába tartozik. Ha bármilyen változást fontolgatsz, most kellene a tettek mezejére lépni.

 

Bak:

Ha a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most meglepődve tapasztalhatod ennek az ellenkezőjét. Belebonyolódhatsz egy olyan szenvedélyes viszonyba, amilyet eddig még sohasem éltél át. A pénzedre jobban ügyelj!

 

Vízöntő:

Kedvez az idő mindenféle változtatásnak, különösen azoknak, amelyeket talán már jó ideje halogatsz. Családtaggal szemben határozottnak kell lenned, mert ezzel terelheted őt arra az útra, ami az ő érdekét fogja szolgálni.

 

Halak:

Nem kell idegeskedni a jövőd miatt, mert a sors nem hagy magadra. A baráti kapcsolatoknak most is sokat köszönhetsz. Az is lehet, hogy egy közösségben, amelyben új helyzet alakul ki, megtalálod a helyed.