Horoszkóp 2019. június 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Nem kedvez az idő a munkával kapcsolatos megbeszéléseknek. Vasárnap van, inkább töltsd az időt a szeretteiddel! Ha ez mégsem jön össze, ne aggódj, később minden a kedved szerint alakulhat.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy a mai napon jobban be leszel táblázva. Kiváló a nap arra, hogy a családoddal megvitassatok egy fontos témát. Pénzügyek terén idegesítő helyzet alakulhat ki, de ne aggódd túl magad miatta!

 

Ikrek:

Ha békére vágysz, akkor neked kell a tettek mezejére lépni, és következetesnek maradni. Megtörténhet, hogy betegség dönt le a lábadról, de az is lehet, hogy olyan feladatot kell elvégezned, amelyhez egyáltalán nem érzel kedvet.

 

Rák:

Remek alkalom kínálkozik a kapcsolataid javítására, mert több személlyel kerülhetsz érzelmileg egy hullámhosszra. A mai napon mindenki szívesen szóba elegyedhet veled, és értékelni fogják az őszinteségedet.

 

Oroszlán:

A mai napon sokat fogsz kommunikálni, többnyire a te kezdeményezésedre. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és talán ennek hatására nagyon közlékeny lehetsz. Most kedvező benyomást tehetsz másokra.

 

Szűz:

Elméd éber és fáradhatatlan, világosan látod a célokat. Új élményekre vágysz, és igencsak mehetnéked támad. Fogd hát magad és utazz el, ha lehet. Jól érezheted magadat és minden bizonnyal rengeteg fantasztikus élményben lesz részed.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amelynek hatására elgondolkodsz a jövődről. Külföldi utazást érdemes lenne elhalasztani. Ha nem lehetséges, akkor az összes létező biztosítást kösd meg. Közlekedés során őrjítő helyzet alakulhat ki.

 

Skorpió:

Olyan hír juthat el a füledbe, ami ledöbbent. Szedd össze magad, és lépj a tettek mezejére, mert most még a csillagok is a segítségedre lehetnek abban, hogy olyan eredmény szülessen, amivel elégedett leszel.

 

Nyilas:

Nem kedvez a mai nap pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének, mert sajnos olyan eredményt érhetsz el, ami miatt éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. Viszont kiváló az idő szellemi tevékenységre, ha tanulsz, eredményes lehetsz.

 

Bak:

A munkában, megélhetésben alakulhat ki nehéz helyzet, és ezen képtelen leszel úrrá lenni. Szedd össze magad, beszélj a problémádról egy olyan barátnak, aki kívülállóként jobban látja a helyzetet, és fogadd meg a tanácsát!

 

Vízöntő:

Nem kedvez az idő külföldi utazásnak. Ha tanulmányokat folytatsz, ne a szerencsében bízz, hanem tanulj! Kedélyállapotodat nagymértékben befolyásolja az, ami a héten a munkahelyeden történt.

 

Halak:

Megtörténhet, hogy olyan ajánlatot kaphatsz, amelyet vétek lenne visszautasítani. Mivel mostanában stresszes vagy a munkád miatt, el kéne gondolkodnod a lehetőségen.