Horoszkóp 2019. június 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében jónak nevezhető a mai nap, amikor több dologban érhetsz el sikereket. Viszont be kell tartanod a szabályokat, mert bírságveszélyes a nap: a legkisebb hiba miatt is mélyebben zsebbe kellene nyúlnod.

 

Bika:

A megérzéseid átlagon felül működnek a mai napon, ezért hallgatnod kellene rájuk. Így elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet, vagy akár előnyhöz juthatsz. Termékeny lesz a mai nap, nincs olyan, amit ne tudnál elvégezni.

 

Ikrek:

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs szüksége ellenségre. Előfordulhat, hogy valaki komoly csalódást okoz. Ne hullass érte könnyeket, inkább szűrd le a tanulságokat az esetből! Nagyobb vásárlásra kiváló ez a nap.

 

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki elképesztő helyzet. Lehet, hogy a környezetedben van egy olyan személy, akinek a viselkedésétől kinyílik a bicska a zsebedben. Próbálj meg higgadt maradni.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy valami elromlik, és ezért át kell szervezni a napodat. Olyan esemény is történhet, ami elgondolkodtathat, és hatására más színben láthatod a világot. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz ma.

 

Szűz:

Figyelmed fókuszában ma a kedvesed áll, aki olyan dolgot tehet, amitől égnek állhatnak a hajszálaid. Amennyiben szülő vagy, gyermeked is olyan dologgal állhat elő, amitől az idegeid megfeszülnek.

 

Mérleg:

Összességében jónak nevezhető ez a nap. Több dolog alakulhat úgy, ahogy szeretnéd. Az is lehet, hogy agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak, ennek hatására pedig olyan dolog juthat eszedbe, aminek később nagy hasznát veszed.

 

Skorpió:

Kolléga az agyadra mehet, de az is lehet, hogy olyan elképesztő helyzet alakul ki a munkahelyeden, hogy csak kapkodod a fejed. Ha higgadt maradsz, akkor minden úgy alakulhat, ahogy neked jó. Minden esetben maradj becsületes!

 

Nyilas:

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, és egyik pillanatról a másikra robbanhat ki a veszekedés. Nagyon fontos, hogy a pénz ma ne legyen központi témád, mert sajnos az életnek ezen a területén nem tudod jól képviselni a saját érdekeidet.

 

Bak:

Megeshet, hogy több dolog alakulhat úgy, ahogy szeretnéd. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, aminek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz. Utazás során fantasztikus élményben lehet részed, amit sosem felejtesz el.

 

Vízöntő:

Váratlan találkozás jó hatással lehet a kedélyállapotodra. Megtapasztalhatod a vonzás törvényét is, mert amire vagy akire most többet gondolsz, az megjelenhet a mai és a következő napokban egyaránt. Nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy felbukkan az exed, vagy olyan téma kerül terítékre, amitől korábban sokat szenvedtél. Ha utazásra kerülne sor, nem kell aggodalmaskodnod, mert minden úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd.