Horoszkóp 2019. május 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Új időszámítás kezdődhet az életedben, amikor rengeteg energiával rendelkezel, és képes leszel nagyon sok mindent megvalósítani, különösen, hogy hagynak majd önállóan tevékenykedni. Ellenségeidre azonban nagyobb figyelmet kellene fordítani.

 

Bika:

Ugyan nem jellemző rád a pénzszórás, ám most olyan helyzet adódhat, amikor olyasmire is kiadhatsz, amire korábban nemet mondtál. Figyelj jobban a környezetedre, mert egy féltékeny személy keresztülhúzhatja a számításaidat.

 

Ikrek:

Nincs itt az ideje annak, hogy magányos farkasként tevékenykedj, együtt kellene működnöd másokkal. Lehet, hogy a partnered miatt talán nem volt olyan egyszerű az életed mostanában, de elérkezett a pillanat, hogy elássátok a csatabárdot.

 

Rák:

Az elkövetkezendő napokban a becsvágyad hatalmas lehet, és sokra is viheted. Persze csak akkor, ha nem feledkezel meg a többiekről, akik a környezetedben tartózkodnak. A mai napot töltsd szórakozással, lazítással, amivel feltöltheted energiaraktáraidat.

 

Oroszlán:

Ha szülő vagy, akkor a mai napot szenteld a gyermekednek, jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Kedvez az idő külföldi utazásnak, de kipróbálhatnál egy új ételreceptet is, aminek a családod valószínűleg nagyon örülne.

 

Szűz:

Általában nem jellemző rád, hogy pazarolnál, ám most mégis olyan helyzet alakulhat ki, amikor ha nem is szórod a pénzt, de olyan dolgokra adhatsz ki, amilyenekre nem kéne. Ha ezt megállod, később nem bánkódsz majd.

 

Mérleg:

A következő időben minden figyelmed a párkapcsolatodra irányul. A sors lehetőséget kínál arra, hogy még a nem működő viszonyokban is olyan átalakulások történjenek, amelyek miatt lehet közös jövőtök. Valakinek a támogatására számíthatsz ma.

 

Skorpió:

Tartsd edzésben magadat fizikailag, és ne fojtsd el a csalódottság érzését! Igyekezz feldolgozni valahogy azt, ami történt, különben minden esély meg lesz arra, hogy egy betegség ágynak döntsön.

 

Nyilas:

Éghet a kezed alatt a munka. Ha vendégeket vársz, akkor kitehetsz magadért. Ha te mész vendégségbe, akkor ne menj üres kézzel! Értéktárgyaidra jobban kellene vigyázni, mert meglophatnak. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van rád.

 

Bak:

Ha tetszik valaki, akkor lépj a tettek mezejére, és kezdeményezz! Ne félj, kicsi az esély, hogy visszautasít. A mai napon örömödet lelheted a sportban, táncban vagy bármiféle mozgásban.

 

Vízöntő:

Az lenne a legjobb, ha minél több időt tudnál most egyedül tölteni. Ugyan nem vagy harcias kedvedben, de annyira a magad feje után akarsz menni, hogy nem mutatsz kellő hajlandóságot a kompromisszumokra.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy kegyes hazugságra ragadtatod magad a mai napon. Mindez azért nem esik nehezedre, mert nagyon szereted azt az illetőt, akinek füllentesz, és csak az lebeg a szemed előtt, hogy megkíméld őt a csalódástól.