Horoszkóp 2019. május 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ne foglalkozz most a jövővel, hanem törődj a jelennel! Ha munkaundorod van, és lehetőséged nyílik arra, hogy azt félretedd, akkor cselekedj így, mert a lazítás hatására visszanyerheted az energiádat, és gyorsan érhetsz el jó eredményt.

 

Bika:

Kissé lusta lehetsz, kevesebb kedvet érezhetsz ma ahhoz, hogy ellásd a feladataidat. Az is lehet, hogy az elmúlt időszak stressze most jön ki rajtad, és jobban szeretnéd lógatni a lábad, mint dolgozni. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló a mai nap.

 

Ikrek:

Rendkívüli óvatosságra lenne szükség, mert baleset- és bírságveszélyes a nap. Ma rámenősebb vagy, ezért valósíthatsz meg több olyan dolgot is, amelyek már jó ideje a terveid között szerepelnek. A pénzedre sokkal jobban kellene ügyelned.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy olyan ötlet pattan ki a fejedből, amellyel nemcsak a saját, hanem a közvetlen környezetedben élők életét is könnyebbé teheted. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van a támogatásodra és az elismerésedre is.

 

Oroszlán:

A harag rossz tanácsadó, ezért ne cselekedj első felindulásból, mert megihatod a levét. A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek téged is érintenek. Ha bármin változtatni szeretnél, ezt a mai napon tedd meg!

 

Szűz:

Légy óvatos nemcsak a közlekedés során, hanem az otthonodban is! A mai csillagállás szerint előfordulhatnak háztartási balesetek is. Ne hátra nézz, ne a múltra tereld a figyelmedet, hanem foglalkozz a jövővel, azzal, ami előtted van!

 

Mérleg:

A dolgok talán nem a kedved szerint alakulnak, még akkor sem, ha keményen dolgozol. A párkapcsolatodban engedékenyebbnek kellene lenned, persze csak akkor, ha folytatni kívánod a viszonyt. Új recept kipróbálásra jó a nap.

 

Skorpió:

Veszekedés, konfliktus alakulhat ki ma nemcsak az otthonodban, hanem a munkahelyeden is. Még az is lehet, hogy vásárlás, vagy különböző ügyek intézésekor kihúzza nálad valaki a gyufát. Barátnak szüksége van a segítségedre.

 

Nyilas:

Elérkezik a pillanat, amikor tiszta vizet önthetsz a pohárba. Nyíltnak és őszintének kell lenned, mert csak így leszel képes továbblépni. Az exed ismét felbukkanhat, amitől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak.

 

Bak:

Olyan hír juthat a füledbe, amelynek hatására elgondolkodhatsz azon, hogy milyen nagyon jó dolgod is van. Talán még a sorsnak is hálát adsz azért, hogy úgy élhetsz, ahogy szeretnél. Orvosi vizsgálatot viszont ne halogass tovább!

 

Vízöntő:

Fokozott magabiztosságod és energikusságod révén most igen sokra viheted, és könnyedén elérheted mindazt, amit elterveztél, magadhoz vonzhatod mindazt, amit szeretnél. Ha szülő vagy, gyermekednek ma nagy szüksége lehet a figyelmedre.

 

Halak:

Próbálj meg lazítani, és ha teheted, akkor csinálj egy hosszú hétvégét ezen a héten. Ha pénzről van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre, mert olyan helyről jöhet, ahonnan nem várod.