Horoszkóp 2019. május 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Jól érezheted magad a bőrödben. Optimizmusod sugárzóvá tehet, amelynek hatására többen szeretnének a közvetlen közeledben tartózkodni. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor ezt ma tervezd meg, mert végre is tudod majd hajtani, amit akarsz.

 

Bika:

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért kellene ma nyomulni, mert az élet több területén érheted el mindazt, amit szeretnél. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, amelynek hatására akár tartalékot is képezhetsz.

 

Ikrek:

Szellemileg fáradhatatlan lehetsz a mai napon, amikor nagyszerű lehetőség kínálkozik arra, hogy olyasmit tegyél, ami különlegesnek számít. Korszakalkotó felismerésekre is szert tehetsz.

 

Rák:

A mai napon tökéletesen tudod kombinálni a kellemeset a hasznossal. Így érhetsz el olyan eredményeket, amelyek miatt irigyeid száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag. Amit ezen a napon elhatározol, azt meg is tudod valósítani a későbbiek során.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan események történnek, amelyek miatt határtalanul boldognak érzed majd magad. Ha van testvéred, akkor sajnos neki nem tudsz segíteni, bármennyire is szeretnél. Szomszéddal eláshatod a csatabárdot.

 

Szűz:

Olyan esemény történhet, ami miatt át kell szervezned a napodat, de az is lehet, hogy olyan valakivel futsz össze, akit a sors a legjobbkor terel az utadba. Anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz, ezért a vásárlásokat el kellene napolni.

 

Mérleg:

A rokonaiddal a kapcsolatod a mai napon fontosabbá válhat. Ha nincs munkád, akkor a most kellene csatasorba állítani az ismerőseidet, akik a segítségedre lehetnek. Ne félj kérni tőlük!

 

Skorpió:

A szokásosnál többet foglalkozhatsz a mai napon pénzügyekkel. Különösen igaz ez, ha valakivel közös üzletbe kezdtetek. A mai napon olyan ötlet pattanhat ki a fejedből, ami aranyat ér.

 

Nyilas:

Rendkívüli energiával rendelkezhetsz a mai napon, ennek köszönhetően olyan feladatokat is el tudsz végezni, amelyekhez eddig nem éreztél magadban kellő erőt. Az exed is hallathat magáról. Ezzel kapcsolatban próbáld megőrizni a nyugalmadat.

 

Bak:

Remek az idő utazásra, amelynek során fantasztikus élményekben lehet részed. Kiváló a mai nap nagyobb vásárlás bonyolítására. A munkád során találkozhatsz egy olyan személlyel, akivel nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerültök.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy előrébb lépsz a ranglétrán, vagy a hivatásodban elismerésben részesülsz. Kétségtelenül nagyon jól alakulhatnak a dolgaid, ezért minden okod meg lehet az örömre. Rokonnal picit törődj többet!

 

Halak:

Amennyiben szülő vagy, a gyermekeddel többet kellene foglalkoznod, teljesen mindegy, hogy mennyi idős. Feletteseddel torkig lehetsz, de az ellentmondás helyett próbálj meg mosolyogni, ha nem akarod kihúzni nála a gyufát.