Horoszkóp 2019. május 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Varázslatos lehet ez a nap, amikor olyan dolgok hangozhatnak el, amiktől úgy érzed, hájjal kenegetnek. A munkában, megélhetésben adódhat olyan lehetőség, amely miatt örömödben fülig érhet a szád.

 

Bika:

Ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de lesz mit a tejbe aprítani. Ha pénzről van szó, olyan fantasztikus lehetőség adódik, amelyet meg kellene próbálni titokban tartani, mert hirtelen sokan irigyek lehetnek rád.

 

Ikrek:

A megérzéseid átlagon felül működhetnek, ezért ha rájuk hallgatsz, akkor még az is lehet, hogy kellemetlenséget kerülsz el, vagy olyan lehetőséget csípsz meg, ami kifejezetten szerencsés helyzetbe hoz.

 

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át, egy különleges esemény hatására lelkileg sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz, mint korábban bármikor. Ha titkos viszonyt folytatsz, örömteli esemény várható.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan témákkal foglalkozol, amelyek az egészséggel kapcsolatosak. A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető a mai, ezért most beszélj számodra fontos dolgokról!

 

Szűz:

Sokkal fogékonyabb vagy másokra, mint egyébként, ezért alkalmas a mai nap bensőséges eszmecserék folytatására. A szerelemben is boldog pillanatokat élhettek át. Még az is lehet, hogy vallomásra kerül sor, ami boldoggá tesz.

 

Mérleg:

Előfordulhat, hogy kiérdemled a munka hőse címet, de a kollégáid között vannak olyanok, akik nem viseltetnek jóindulattal irántad. Lehet, hogy egy munkatársad helyett kell dolgoznod, ami nem esik nehezedre.

 

Skorpió:

Olyan találkozásra kerülhet sor, amitől a lelked csordultig lesz szeretettel, sőt, talán szerelemmel is. Végre valahára valaki át tud ugrani az általad felállított léc felett. Nagyon fontos a mai napon az első benyomás, ezért figyelj a megjelenésedre!

 

Nyilas:

Érdemes lenne a mai napon pénzügyekkel foglalkozni, mert olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelytől a környezetednek az lehet a véleménye, hogy neked csak megszületni volt nehéz. Rokonnal szemben légy elnéző és megbocsájtó!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy „olvasni fogsz mások gondolataiban”, vagy akire gondolsz, az felhív, vagy szembe jön veled az utcán. Olyan hír is a füledbe juthat, amitől ledöbbensz. Tartsd be a fizetési határidőt, különben bírságot fizethetsz.

 

Vízöntő:

Gondolataid a pénz körül foroghatnak, amelyből most végre van annyi, amennyi kell. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak szüksége van a támogatásodra. Nem érdemes most vásárolni, mert rossz dologra adhatsz ki.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a mai napon felkerül a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. Olyan boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad, mint talán eddig még sohasem. Költözés vagy egyéb ingatlanügylet bonyolítására is jó a nap.