Horoszkóp 2019. május 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Kiváló a mai nap utazásra, kirándulásra – jót tenne, ha ki tudnál szakadnál a hétköznapi rutinból. Fontos, hogy most ne legyen központi témád a közélet, mert ezzel az ellenségeddé teheted azt, akit szeretsz.

 

Bika:

Olyan személy juthat az eszedbe, aki iránt mélyen éreztél, és még most sem közömbös számodra. Emiatt érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, és szinte mindenen könnyebben meghatódsz. Valami elromolhat, ettől pedig idegessé válhatsz.

 

Ikrek:

Ha párkapcsolatban élsz, a társad körül foroghat a világ. Előfordulhat, hogy konfliktus alakul ki, ezért nagyon figyelned kell arra, mit mondasz, mert olyasmi hangozhat el, ami semmi jóra nem vezet.

 

Rák:

A mai napon kiveheted a munkából a részed, de a feladatok mellett lehetőséged lesz egy kis szórakozásra is, amitől jobb lesz a kedved is. Az érzéseidet ne fojtsd el, ne titkold, mutasd ki, mert csak így érheted el azt, amit szeretnél.

 

Oroszlán:

Hajlamossá válhatsz a túlzottan érzelmes magatartásra. Még az is lehet, hogy olyan dolgokon hatódsz meg, amik eddig hidegen hagytak. Ha a párodnak van az előző kapcsolatából gyermeke, akkor vele most jól kijöhetsz.

 

Szűz:

Ha lehet, töltsd a mai napot rokonok társaságában, akikkel nagyon jól kijössz, és akik boldogok attól, hogy velük vagy. Érdemes lenne a mai napra időzíteni egy takarítást, de a lakás vagy egy szoba átrendezése is jól menne.

 

Mérleg:

Többször foroghatnak a gondolataid a múlt körül. Lehet, hogy összehoz a sors egy régi kollégával, régen látott ismerőssel, akivel nagyon jót beszélgethetsz. Korábbi szerelmi kapcsolatot viszont most ne akarj újrakezdeni!

 

Skorpió:

A pénz körül foroghatnak a gondolataid, mert a sors lehetőséget kínál, ha nem is a gyors meggazdagodásra, de egy anyagilag könnyebb életre. A szerelmi kapcsolatokban is központi téma lehet a pénz és mások anyagi helyezte.

 

Nyilas:

Ha barátokkal töltöd az időd, akkor nagyon jól fogod érezni magad a társaságukban. Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert nemcsak plusz pénzre tehetsz szert, de később nagy haszna lesz a mai napnak.

 

Bak:

A megérzéseid a mai napon nem működnek jól, ezért ezekre most inkább ne hallgass. Előfordulhat, hogy közeli ismerős olyan dolgokat mond rólad, amitől kinyílik a bicska a zsebedben.

 

Vízöntő:

Elérkezett a pillanat, érdemes lenne nagytakarítani, és megszabadulni azoktól a tárgyaktól, amelyek már nem jelentenek neked semmit, és csak a port fogják. Ha szülő vagy, csemetédre ma rendkívül büszke lehetsz.

 

Halak:

A mai napon megtörténhet, hogy az érzelmeid átveszik az uralmat az eszed felett. Ezért fontosabb döntéseket ne ma hozz meg, nehogy megbánd a későbbiekben! Olyan emlék juthat az eszedbe, amitől könny csilloghat a szemedben.