Horoszkóp 2019. május 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben boldog pillanatokat élhettek át. Még az is lehet, hogy kettőtök között a szerelem lángja úgy lobog, mint egykoron, a kapcsolatotok kezdetén. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz.

 

Bika:

Ha utazol, azt a lehető legjobbkor teszed. Olyan hír juthat a füledbe, ami elgondolkodtathat, és a hatására másként láthatsz bizonyos dolgokat, amik változtatásra sarkallhatnak. Érdemes lenne több időt eltölteni a szabad levegőn.

 

Ikrek:

Olyan dolog juthat a tudomásodra, ami mélységesen megdöbbent. Úgy érezheted, mindezt azonnal meg kell osztanod másokkal, ezért elindíthatsz egy pletykát, amitől a későbbiekben rettentő kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Rák:

A hatodik érzéked a mai napon jobban működik, mint általában. Használd ezt ki, és amire vágyakozol, azt naponta többször próbáld meg vizualizálni. Talán már a jövő héten megtörténik mindaz, amiről most csak álmodsz.

 

Oroszlán:

Egy kis pihenés, szórakozás, vendégeskedés, játék a hasznodra válhatna. Ha szülő vagy, gyermekeddel a közös program boldoggá tehet mindkettőtöket. Új süteményreceptet is kipróbálhatnál.

 

Szűz:

Szeretteiddel úgy tűnik, most jó a viszonyod. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy szórakozni menj azokkal, akiket szeretsz. A munkát nem kéne ma erőltetni, mert nem érhetsz el olyan eredményt, amilyet szeretnél.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a munkaundor elhatalmasodik rajtad. Így aztán nem jutsz egy olyan feladat végére, amit be akartál fejezni. Ha vásárolni mész, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed, fantasztikus dologhoz juthatsz jó áron.

 

Skorpió:

Lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt rendkívül szerencsésnek érezheted magad, és akivel fél szavakból is megértitek egymást. Bátran tervezgethetsz közös jövőt.

 

Nyilas:

Kiváló a mai nap arra, hogy rendet tegyél az otthonodban, hogy selejtezz, és megszabadulj attól, ami csak a helyet foglalja. Kellemes hangulatban lehetsz, ha pihensz is egy kicsit a szeretteid társaságában.

 

Bak:

Vidám és barátkozó kedvedben lehetsz ma, ezért ragyogó alkalom kínálkozik arra, hogy észrevedd és értékeld mindazt a szeretetet és ragaszkodást, ami körülvesz. Kolléga viselkedése miatt ne borulj ki, próbálj higgadt maradni!

 

Vízöntő:

A mai napra a mértéktelenség lehet a legjellemzőbb. Nagyon nehéz lesz ellenállni a kísértésnek, annak, hogy ne fald fel a hűtő tartalmát. Nem vagy tökéletes passzban, de a családod tagjaival és másokkal is jó viszonyt ápolhatsz most.

 

Halak:

Amennyiben lehetőséged van arra, hogy lazíts, tegyél így! Ebben az esetben csak olyan dolgokat csinálj, amelyekhez kedvet érzel. Művészi élményben is részed lehet, és egy kirándulás is feldobottá tehet. Az exedet felejts el!