Horoszkóp 2019. május 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Sikeres lehetsz a munkában. Ha bármit szeretnél elérni a felettesednél, akkor a mai napon kellene nyomulnod, mert főnököd vevő az ötleteidre. A régi párkapcsolatokban nagy lehet a harmónia. A szerelmi viszonyokban is pozitív változásokra van kilátás.

 

Bika:

Szexuális étvágyad és érzelmeid is felerősödhetnek. A sors bepillantást enged a kapcsolatodba, ami azt jelenti, hogy leáshatsz a mélybe, és rájöhetsz arra, hogy mit kell megtanulnotok egymástól.

 

Ikrek:

Remekül tudod képviselni a mai napon a saját érdekeidet, könnyedén elérheted, mindazt, amit szeretnél. Még a régi, reménytelennek tűnő helyzetek is megoldhatóvá válhatnak. Regenerációs készséged kiváló, ezért most gyorsabban gyógyulhatsz.

 

Rák:

Előfordulhat, hogy baleset ér, vagy betegség alakul ki, különösen akkor, ha haragos vagy bosszús vagy. Kemény fizikai munka vagy testmozgás javasolt a mai napon, mert így levezetheted a fölös energiákat. Azért ne erőltesd túl magad!

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy orvosi vizsgálatra kerül sor a mai napon, amitől felesleges előre félni. Olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyek miatt szorongóvá válhatsz. Oszd meg gondolataidat egy baráttal!

 

Szűz:

A konfliktus szinte elkerülhetetlen, főleg, ha nem tudod levetkőzni a mások feletti uralkodásvágyadat. Ha tiszteletben tartod mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennek majd a dolgok. Ha dühös leszel valakire, akkor ezt vállald nyíltan!

 

Mérleg:

A kapcsolataid érzelmi hőfoka megnő, bár ez nem feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak, és ne állj ellen, ha változtatásokra van szükség, mert az átalakulás a javadat szolgálja.

 

Skorpió:

Hevessé válhatsz az iszonyatosan nagy energiák következtében, amelyek ma jellemzők rád. Hajlamossá válhatsz a manipulációra, ami mindig is jól ment. A környeztedben van egy személy, akinek sikerül az, ami neked nem…

 

Nyilas:

Amennyiben az energiákat helyes mederbe tudod terelni, akkor olyan páratlan élményben lehet részed, amire sokan irigykedni fognak. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat.

 

Bak:

A sors támogatását élvezheted egy kényes ügyben. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ez az oka annak, hogy nincs olyan dolog, amit ne tudnál elérni. Fontos személyt állíthatsz magad mellé.

 

Vízöntő:

A konfliktus elkerülhetővé válik, ha nem veszed fel az eléd dobott kesztyűt. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra: többen úgy gondolhatják, Isten a tenyerén hordoz, mert ma „minden arannyá válik a kezedben”.

 

Halak:

Tartsd tiszteletben mások érzéseit és véleményét, hogy gördülékenyebben menjenek a dolgok! Ha mérges leszel valakire, akkor azt őszintén jelezd az illetőnek. Valakinek a vallomása boldoggá tehet.