Horoszkóp 2019. május 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A hangulatod ma kifejezetten ingadozó lehet. Mindez elsősorban annak köszönhető, hogy azok az emberek, akikben megbíztál, nem azt nyújtják, amit ígértek. Szűrd le a tanulságot, nézz előre, és máris változik a kedélyállapotod.

 

Bika:

Minden esély megvan arra, hogyha nehezen is, de lezárj egy olyan kapcsolatot, amiről már te is tudod, nincs sok értelme. Régi, kellemetlen ügy kerülhet ismét terítékre, de őrizd meg higgadtságodat!

 

Ikrek:

Pontosan tudod, hogy vannak olyan dolgok, amiket nincs értelme tovább húzni, ezért aztán egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy dönts, aminek hatására sok minden változik majd az életedben. Ha szülő vagy, tartsd szem előtt gyermeked érdekeit!

 

Rák:

A párkapcsolatokban kisebb-nagyobb feszültség alakulhat ki, valószínűleg a gyerek vagy a pénz miatt. Nem biztos, hogy most képesek lesztek felülkerekedni ezen, de idővel megoldódik a probléma.

 

Oroszlán:

Ma könny csilloghat a szemed sarkában. Olyan személy miatt lehet nehezebb a lelked, akit szeretsz, és akinek szeretnél segíteni, de nem tudsz. A szerelmi életedben olyan változás történhet, ami elégedetté tesz.

 

Szűz:

A sors lehetőséget kínál arra, hogy kipróbáld magad az élet olyan területén, ahol mindig is szerettél volna érvényesülni. Ha nem is rendelkezel hozzá a megfelelő képesítéssel, ne aggódj, mert a gondviselés ezt is megoldja. Főleg, ha teszel érte.

 

Mérleg:

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ma: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Mindent meg kell tenned azért, hogy megőrizd az erődet. Ha felüti fejét egy betegség, akkor ne késlekedj, azonnal fordulj orvoshoz!

 

Skorpió:

A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy továbbtanulj, és ehhez – csodával határos módon – megtalálhatod a szükséges pénzt is. Családtagjaid támogatnak, így aztán bátrabban belevághatsz egy olyan dologba, ami a többiek szerint őrültség.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy egy roppant megdöbbentő dologra kerül ma sor. Amire most kiadsz, az nagyon megéri az árát, ezért ne sajnáld a pénzt. Amit most megveszel, annak később növekedhet az értéke.

 

Bak:

Jól tennéd, ha több időt töltenél a szabadban, sportolnál. Ha egészségügyi gondod van, akkor célszerű lenne szakorvoshoz fordulni, mert ő segíthet abban, hogy megszabadulj egy rossz szokástól.

 

Vízöntő:

Kaphatsz egy nem mindennapinak nevezhető ajánlatot, amelyen akkor is el kellene gondolkodnod, ha egyébként nem áll szándékodban a változtatás. Rokonnak szüksége van a támogatásodra – légy vele nagyon kedves!

 

Halak:

A munkádban olyan változásokra van kilátás, amik szorongóvá tesznek. Beszélgess egy kollégával arról, ami nyomaszt, mert ő talán többet tud az új helyzetről, és amit mond, az megnyugtathat. Kis négylábú kedvenc boldoggá tehet.