Horoszkóp 2019. május 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Furcsa kettősség lehet rád jellemző ma. Míg az egyik feled azt mondja, itt az ideje a változtatásnak, addig a másik bátortalan. Hiába vagy elégedetlen a mostani helyzettel, még nem mersz lépni, pedig ha így tennél, elérhetnéd a célod.

 

Bika:

Az egészségedre, a testi épségedre kellene nagyobb figyelmet fordítanod, mert egy betegség könnyen ágynak dönthet. A közösségben, amelynek tagja vagy, van egy személy, akinek ha most adsz a véleményére, akkor jól járhatsz.

 

Ikrek:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amitől nehéznek érezheted az életed. Még ha fejed tetejére állsz, akkor sem tudod a társadat úgy befolyásolni, ahogyan szeretnéd. Környezetedben egy beteg személy számít rád.

 

Rák:

Ha úgy érzed, a pénz, amit kapsz, nincs arányban az elvégzett munkával, akkor nem tévedsz nagyot. Sajnos nincs értelme a mai napon előhozakodni ezzel, mert épp az ellenkezőjét érheted el, mint amit szeretnél. Várj egy kicsit!

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan múltbeli dolgok jutnak az eszedbe, amiktől hullámzóvá válik a lelkiállapotod. De az is lehet, hogy jelentkezik az exed. Nem kéne felmelegíteni a kapcsolatot, mert semmi jó nem származhat belőle.

 

Szűz:

Ha párkapcsolatban élsz, egy olyan kényes téma kerülhet terítékre, ami feszültté tesz. Próbálj meg alkalmazkodni, mert ha így teszel, akkor később olyan irányban alakulhatnak a dolgok, ami mindkettőtöknek jó. Értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Mérleg:

A munkához úgy kellene a mai napon hozzáállni, hogy más is hozzáférjen – ne hajszold agyon magad! Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, akkor bátran lépj a tettek a mezejére, mert nem mindennapi lehetőséget csíphetsz meg.

 

Skorpió:

A szerelmi életed alakulását nagymértékben befolyásolhatják a pénzügyek. Ha van pénz, akkor a dolgok jól alakulhatnak. Ha nincs, akkor olyan parázs vitára van kilátás, amelynek hatására megkérdőjeleződhet a közös jövő.

 

Nyilas:

Ha szülő vagy, a gyermekeddel légy ma következetes, mert így érheted el mindazt, amit nagyon szeretnél vele kapcsolatban. Összefuthatsz egy olyan személlyel, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét…

 

Bak:

A mai napon olyan események történhetnek, amelyek hatására bedühödhetsz. Lényeges, hogy nyíltan nézz szembe a problémával, és önts tiszta vizet a pohárba. Rendkívül stresszes lehet ez a nap, ezért van szükség lazító gyakorlatok végzésére.

 

Vízöntő:

Pihenj ma annyit, amennyit csak tudsz és gondold végig, hogy mit szeretnél elérni. Hihetetlenül nagy lehet a nyomás rajtad, ez pedig idegessé tehet. Éppen ezért mielőtt megszólalsz, számolj el tízig!

 

Halak:

Stresszes helyzetekben bővelkedhet a mai nap, amikor szükség van némi fizikai tevékenységre. Ezzel levezetheted a feszültséget, és megvalósíthatod mindazt, amit terveztél. Az egészséged megőrzése legyen ma a legfontosabb.