Horoszkóp 2019. május 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A megérzéseid a mai napon tökéletesen működnek, ezért ezekre most hallgatnod kellene, mert ha így teszel, akkor előnyös helyzetbe kerülhetsz. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akinek a viselkedése előtt döbbenten állsz.

 

Bika:

Nagyon szeretetteljes és barátságos lehetsz a mai napon, persze csak addig, amíg a dolgok úgy mennek, ahogyan azt te szeretnéd. A párkapcsolatot nehézzé teheti, ha nem tudod legyőzni a birtoklási vágyadat és ellenőrzési kényszeredet.

 

Ikrek:

Eltekintve attól, hogy hajlamos vagy rá, hogy túl sokat egyél, igyál és túlköltekezd magad, nagyon kellemes nap vár rád. Keresd a többiek társaságát, mert ha jó megfigyelő leszel, sokat tanulhatsz most az emberi viselkedésről.

 

Rák:

Megerősödhetsz abban a hitedben, hogy az igaz szerelem útján néha valóban lehet zökkenőmentesen is közlekedni. A meglévő kapcsolatokban olyan változás történik, amitől fülig érhet a szád. Pénzügyeid zavarossá válhatnak.

 

Oroszlán:

Tekintettel arra, hogy tárgyilagosság szempontjából nem állsz a helyzet magaslatán a mai napon, nem a legalkalmasabb a pillanat arra, hogy egyértelműen kommunikálj. Hangulatod szinte percről percre váltakozik, amitől te is szenvedsz.

 

Szűz:

Amennyiben másokat is hagysz szóhoz jutni, akkor nem lesz okod panaszra ma. Ellenkező esetben olyan feszültség alakulhat ki, ami elől jobb menekülni. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne izgulj előre!

 

Mérleg:

A mai nap nem a legalkalmasabb arra, hogy logikus érvelésekkel állj elő, hiszen ez most épp nem az erősséged. Ha teheted, halassz el mindenféle megbeszélést egy-két nappal későbbre.

 

Skorpió:

Kiváló a mai nap az otthonod csinosítására, de a jótékonykodás is jó ötlet. Légy segítségére egy olyan személynek, aki fontos szerepet játszik az életedben! A pénzedre viszont ügyelj jobban most!

 

Nyilas:

Derűs kedvedben lehetsz, ez lehet a fő oka annak, hogy sokan vágyakoznak arra, hogy a közvetlen közeledben legyenek. Kiváló a mai nap komolyabb megbeszélésekre, üzletkötésre. Amihez a nevedet adod, roppant sikeres lehet.

 

Bak:

A környezetedben vannak olyanok, akik meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Fontos, hogy ne folyamodj olyan dolgokhoz, amelyekkel másnak árthatsz, és még akkor is tartózkodj a panaszkodástól, ha úgy érzed, neked van igazad.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a mai napon „körülötted forog majd az egész világ”. A környezetedben többen leshetik a gondolataidat, és lesz, aki olyan dolgokat mond, amiktől úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének.

 

Halak:

Murphy törvénye érvényes lehet ma: ami el tud romlani, az el is fog. És ez ellen sajnos nem tehetsz semmit. A szerelmi kapcsolat alakulása miatt boldog lehetsz, de a munkában átmeneti nehézség merülhet föl.